2777
2789

من دفعه اولمه میام سایت و کاربری رو چند دقیقه از دختر خالم گرفتم منو با بقیه اشتباه نگیرین 

من هشتمم تموم شده و دارم میرم نهم 

اوضاع مالی بدی نداریم اما خب دوس دارم دستم تو جیب خودم باشه 

از کارای آرایشگری و .... خیلی خوشم نمیاد 

۵ ساله دارم زبان میخونم و بلدم اما جایی دختر ۱۵ ساله‌رو استخدام نمیکنه 

میخوام تابستون برنامه نویسی یاد بگیرم خیلی تعریفشو شنیدم بنظرتون اگه یاد بگیرم میتونم پروژه قبول کنم ؟

این بی صاحاب دست سه نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برنامه نویسی و فول بشی مطمن باش دیگ نیازی ب درس خوندن نداری چون نونت تو روغنه :)

آره شنیدم منم بازارش خوبه 

شما بلدی ؟ 

چقدر باید آموزش ببینم ؟ 

این بی صاحاب دست سه نفره
دمو چیه ؟ سخته ؟ شبیه آزمون تعیین سطحه؟ 

نمونه ازمایشی تدریس سوپروایزر اموزشگاه و چند نفر میان میشینن شما باید تدریس کنی ی روز هرکتابی دلت خواست بعد میری مرحله دوم اونا بهت میگن حالا بیا فلان کتاب فلان قسمت و تدریس کن بعدشم انشالله قبولی دیگه

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
نمونه ازمایشی تدریس سوپروایزر اموزشگاه و چند نفر میان میشینن شما باید تدریس کنی ی روز هرکتابی دلت خو ...

ببخشید میپرسم شما کدوم شهرین؟  

باید speaking قوی باشه . درسته ؟

این بی صاحاب دست سه نفره
ببخشید میپرسم شما کدوم شهرین؟   باید speaking قوی باشه . درسته ؟

من یکی از شهرستانای مشهد همه چیت باید قوی باشه سطح متوسط رو به بالا باشی کنار تدریس میتونی خودتو بکشی بالا

من یکی از شهرستانای مشهد همه چیت باید قوی باشه سطح متوسط رو به بالا باشی کنار تدریس میتونی خودتو بکش ...

آره همزمان دارم تو کانون زبان ایران درس میخونم ترم inter 2 ام

امیدی هست که بتونم بنظرتون؟

اگه قبول شدم میتونم به انتخاب خودم کتاب رو تدریس کنم ؟

این بی صاحاب دست سه نفره
آره همزمان دارم تو کانون زبان ایران درس میخونم ترم inter 2 ام امیدی هست که بتونم بنظرتون؟ اگه قبول ...

اره  قبول میشی ویدیو نگا کن تو یتوب ولی باید حوصله داشته باشی من کم اوردم ول کردم نه دست شما نیست اگه ترم اولی که بهتون میدن کارتون خوب میشه بعدش سطح بهتری میدن بهتون وو شاید فول‌تایمتون کنن  ترم اولی که میرین دست شما نیست هیچی