red_rosee مدیر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 12330 عنوان فارسی ۱۵میشم | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 38 پست شما چند میشید؟به نظرتون خیلی بده ؟چون هدفم بهداشت و مامایی بود 😶 اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪 1403/03/20 | 18:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دانشجو۱۷۲ عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 382 ۷۵۰۰ خیلی کمه:(( بین با بقیه مقایسه میشی. فارسی رو اکثراً خوب نمیدن Dum spiro, spero 💫 چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد 🤍
red_rosee مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 12330 فرهنگیان ولی از اون طرف کنکور گند زدم دعوت به مصاحبه نشم بع درد نمیخوره مگه درصدات چند بود؟دعوت میشی حس میکنم اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪
sunshinewww عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 6221 بین با بقیه مقایسه میشی. فارسی رو اکثراً خوب نمیدن اکثرا چیزی که من دیدم ۱۷ ۱۸ بودن
دانشجو۱۷۲ عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 382 میانگین درصد ۶۰،، زیست ۷۰ البته با معدل ۱۸، به نظرتون دندون دولتی میشه اورد؟ بستگی به دانشگاه داره ولی آره بنظرم. زیست ۷۰ درصد حتما چیز خوبی میاره. Dum spiro, spero 💫 چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد 🤍
red_rosee مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 12330 اکثرا چیزی که من دیدم ۱۷ ۱۸ بودن په ۱۵من؟پارسال فارسی ۱۵.۵آوردم تراز هفت هزار و خورده ای داشت فکر کنم چون بالاترین نمرم تو عمومیا بود 😂 اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪
sunshinewww عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 6221 بستگی به دانشگاه داره ولی آره بنظرم. زیست ۷۰ درصد حتما چیز خوبی میاره. دانشگاه البرز یا قزوینحقیقتا به خاطر معدلم دیگه روی تهران حساب نمیکنم
sayeii عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 766 مگه درصدات چند بود؟دعوت میشی حس میکنم یع دونه بالا ۴۰ نداشتم 😂🙂مشاروم همینو میگه ولی به نظر خودم امکان نداره دعوت به مصاحبه بشم در جهان دیگر،شاید..🌱
دانشجو۱۷۲ عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 382 اکثرا چیزی که من دیدم ۱۷ ۱۸ بودن منم پارسال همین فکرا توی سرم بود ولی اینطور نیست. خیلیا امتحان رو بد دادن. تمرکزت روی بقیه درسها باشه. Dum spiro, spero 💫 چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد 🤍
zahra____ عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 1812 اکثرا چیزی که من دیدم ۱۷ ۱۸ بودن فکر میکنی باید با پاسخنامه چک بشه اونم کلیدی اصلا تو امتحانات نهایی سطح پاسخگویی پایینه!خانمه امتحان نهایی دینی رو چک میکرد گفت نمره ۲۰ یکی دوتا بوده ؛ اکثرا نمرات زیر ده!😐
sunshinewww عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 6221 په ۱۵من؟پارسال فارسی ۱۵.۵آوردم تراز هفت هزار و خورده ای داشت فکر کنم چون بالاترین نمرم تو عمومیا بود ... نه ربطی به باقی نمره های خودت ندارهبا بقیه سنجیده میشی که خب نسبت به نمرهت خیلی تراز خوبی داده به نظرم
دانشجو۱۷۲ عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 382 فرهنگیان ولی از اون طرف کنکور گند زدم دعوت به مصاحبه نشم بع درد نمیخوره تجربی هستی؟ Dum spiro, spero 💫 چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد 🤍
zahra____ عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 1812 په ۱۵من؟پارسال فارسی ۱۵.۵آوردم تراز هفت هزار و خورده ای داشت فکر کنم چون بالاترین نمرم تو عمومیا بود ... من ترمیم کردم نمراتم : عربی ۱۷ دینی ۱۶.۵ فارسی ۱۶ دیگه خدا به داد زبان برسه😂🙌🏻
sunshinewww عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 6221 منم پارسال همین فکرا توی سرم بود ولی اینطور نیست. خیلیا امتحان رو بد دادن. تمرکزت روی بقیه درسها باش ... سلامت بهداشت.. لعنتی خیلییی تراز میدهمن فکر میکنم همه ۲۰ شدن فقط خودم خراب کردم:////دوستام با هرکی حرف میزنم میگه ۲۰
sunshinewww عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 6221 فکر میکنی باید با پاسخنامه چک بشه اونم کلیدی اصلا تو امتحانات نهایی سطح پاسخگویی پایی ... دینی با اون پاسخنامهی فضایی که داده بودن به نظرم باید به نمره ۲۰ شک کردمن خودم با پاسخنامه چک کردم ۱۸ میشم ادبیات رو..دینی میگفتم ۱۹.۵ چون فقط یه نیم نمره خالی گذاشتم، بازممم مطمئن نیستم