2777
2789
عنوان

فارسی ۱۵میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 38 پست
سلامت بهداشت..  لعنتی خیلییی تراز میده من فکر میکنم همه ۲۰ شدن فقط خودم خراب کردم://// دوستا ...

همه ۲۰ شدن!

اما نمی‌دونم چرا میانگین نمرات اینقدر بده😐😂

من از هر امتحانی بیرون میام میگن ما ۲۰ میشم 

دینی با اون پاسخنامه‌ی فضایی که داده بودن به نظرم باید به نمره ۲۰ شک کرد من خودم با پاسخنامه چک کرد ...

بله ملاک هم پاسخنامه هست ؛ که پاسخنامه کلیدی هستش

بخاطر همین کسی سخت می‌تونه ۲۰ بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ۲۰ شدن! اما نمی‌دونم چرا میانگین نمرات اینقدر بده😐😂 من از هر امتحانی بیرون میام میگن ما ۲۰ م ...

من کافیه به مامانم بگم مثلا ۱۷ میشم واییی یه جوری نگام میکنه میخوام بمیرمم😭😭

بله ملاک هم پاسخنامه هست ؛ که پاسخنامه کلیدی هستش بخاطر همین کسی سخت می‌تونه ۲۰ بشه.

خب آخه جوابای دینی واقعا مسخره بودن، چرا یه نفر باید همچین چرت و پرتی بنویسه

برای همین میگم ۲۰ شدنش شک برانگیزه 

من کافیه به مامانم بگم مثلا ۱۷ میشم واییی یه جوری نگام میکنه میخوام بمیرمم😭😭

مامانم به من گفت ریاضی چند میشی 

گفتم ۱۶ 

گفت این همه رفتی کلاس ۱۶ 

یعنی خواستم بمیرم 😐😭😂

خب آخه جوابای دینی واقعا مسخره بودن، چرا یه نفر باید همچین چرت و پرتی بنویسه برای همین میگم ۲۰ شدنش ...

دیگه خودشون هم میدونند 

۲۰ رو نمی‌خوان به کسی بدن اگر راحت بگیرن که همه ۲۰ میشن

یع دونه بالا ۴۰ نداشتم 😂🙂 مشاروم‌ همینو میگه  ولی به نظر خودم امکان‌ نداره دعوت به مصاحبه ب ...

وا مگه پزشکی میخوای که میگی بالای ۴۰باید باشن  مشاورت درست میگه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

من ترمیم کردم نمراتم : عربی ۱۷ دینی ۱۶.۵ فارسی ۱۶  دیگه خدا به داد زبان برسه😂🙌🏻

منم همینجوری میشه نمراتم تقریبا 😂البته یکم کمتر 😂😂

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

مامانم به من گفت ریاضی چند میشی  گفتم ۱۶  گفت این همه رفتی کلاس ۱۶  یعنی خواستم بم ...

مامانا همینن دیگه من همیشه به مامانم مسگم دیگه ازم قطع امید کن