2777
2789

خانوما این مسئله از نظر علم رد شده 

شما ماشالله تحصیل کرده اید 

این مال اون زمانا بود که همه بیسواد بودن و دنبال عقاید خرافی 

سه نوع ماه گرفتگی هست 

که از جفت و شریان خونی و شریان های عرق بچه به وجود میاد 

اینا نقص مادرزادیه چه ربطی به ماه داره

😊😊😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگن این علمی نیست و صحت نداره منم حامله بودم ماه گرفتگی شد. من که رعایت نکردم دست به شکمم نزنم. اص ...

ببین شاید علم هنوز به این جا نرسیده که بتونه ثابتش کنه..ولی من به عینه دیدم یکی از آشنایان گفت اینا خرافاته و الکیه بعد دست گذاشت رو شمکش گفت حالا میبینیم بچه اش به دنیا اومد دخترم بود کل صورتش پراز دونه های قهوه ای شد

نه

خب علم هنوز پیشرفت نکرده که اثباتش کنه..خرافات هم نیس من خودم دیدم یکی گفت خرافاته دست کشید رو شکمش دخترش به دنیا اومد صورتش پره دونه های قهوه ای شد...تازه تاحدی هم علم تاییدش کرده نه کامل ولی برو تحقیق کن...جذر و مد دریا ها به خاطر ماه هستش که تاثیرش رو روی زمین میذاره ماه گرفتگی هم تاحدودی مثه جذر و مد می مونه و تاثیر گذاره

ببین شاید علم هنوز به این جا نرسیده که بتونه ثابتش کنه..ولی من به عینه دیدم یکی از آشنایان گفت اینا ...

عزیزم علم ثابت کرده که این دونه ها و لکه ها برای چیه

اگه ماه گرفتگیم نمیشد اون لکه ها ایجاد میشد

عزیزم علت این اختلال ایجاد نقص ژنتیکی درشکل گیری عروق زیر پوستیه

که سه دسته هستن

بعضیاشون تا یه سالگی از بین میرن 

بعضیاشون که به اصطلاح لکه شرابی میگن نه تنها از بین نمیرن بلکه بسته به شدت رنگشون حتی باعث تشنج هم میشن

جنین اون عزیز عروق سه قلوی صورتش‌ دچار نقص شده بود 

خب علم هنوز پیشرفت نکرده که اثباتش کنه..خرافات هم نیس من خودم دیدم یکی گفت خرافاته دست کشید رو شکمش ...

عزیزم من چون خیلی برام این موضوع اهمیت داشت چندسال پیش تحقیق کردم 

هم از دکتر زنان پرسیدم 

هم مقالات خوندم 

هم از دکتر پوست

عزیزم این یک نقص ژنتیکیه

که زمان قدیم حتی باعث از بین بردن بچه میشد

بازم هرکدوم ما میتونیم عقیده خودمونو داشته باشیم

شما میگی نیست قابل احترامه☺

عزیزم من چون خیلی برام این موضوع اهمیت داشت چندسال پیش تحقیق کردم  هم از دکتر زنان پرسیدم  ...

آخه منم از چندتا دکتر پرسیدم البته دکتر طب اسلامی و سنتی...گفتن چون دکترای طب مدرن سنتی. رو قبول ندارن میگن اینطور نیست..نمیدونم والا من فقط برای این گفتم که دیده بودم و پرسیده بودم گلم امیدوارم ناراحت نشده باشی 🌹🌺

آخه منم از چندتا دکتر پرسیدم البته دکتر طب اسلامی و سنتی...گفتن چون دکترای طب مدرن سنتی. رو قبول ندا ...

عزیزم من حتی از کاویان منش که نباض قویه ایرانه پرسیدم 

پوز خند بهم زد 😁😁😁نه بابا چه ناراحتی 

😊😊😊

من موقع ماه گرفتی ۹۴ باردار بودم و چون این خرافاتو شنیده بودم کل بدنمو دست کشیدم بیرون رفتم و خلاصه هر کاری که گفته بودن نکن کردم و منتظر یه پسر افریقایی شدم اما الان پسرم یه خال هم نداره بدنش

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@
من موقع ماه گرفتی ۹۴ باردار بودم و چون این خرافاتو شنیده بودم کل بدنمو دست کشیدم بیرون رفتم و خلاصه ...

چه نترس...

ولی من شنیدم اگه مستقیم به ماه نگاه کنی ودست روی شکمت بکشی ممکنه بچه لک پیداکند. ..دیگه نمیدونم حقیقت یانه  

😇میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید...😇