2789
عنوان

رابطه

240 بازدید | 18 پست

سلام،

من از یه دختره توی کلاسم خوشم اومده. ترم قبل سعی کردم بهش بفهمونم. و اینکارو کردم. اما برای اینکه بهش نزدیک بشم، با دوستای این دختره دوست شدم، و ی جورایی ازشون خواستم ایشون رو توی جمعشون بیارن. ولی اونا متوجه نشدن ک من ب دوستشون علاقه دارم. کمی گذشت، اما ایشون وارد اون جمع نشد اصلا. دنبال برنامه ها و‌کارهاش بود. بعدش با این دوستای ایشون بحثم شد سر ی مسائلی، کلا باهام ضد شدن. بعد من این ترمی، دوستم با دختره صحبت کرده، و بهش گفته فلانی بهت علاقه داره و اینا. ایشون هم به حرفاش گوش میکرده، و ب دوستم گفته، ببین من دوستام (همونایی که وارد جمعشون شدم ک بتونم با دختره ارتباط بگیرم) یه حرفایی زده راجبش. دوست منم گفته حرفارو ول کن، دوستم وارد اوه جمع شده که بتونه با‌تو ارتباط بگیره، دختره هم میگه باید فکرامو بکنم. کمی میگذره، ازش ی پیام میگیرم، میگه میخواد ببینتم اگر فلان کلاسش کنسل شد. اون روز رسید اما نفهمیدم کلاسش کنسل شد یا نه، نیومد ک ببینیم همو. روز بعدش سر کلاس وقتی‌داشتم کتابامو از کیفم در میاوردم، ایشون رو صندلی عقبم نشسته بود، چشممو ب طرفش بردم، دیدم داره بهم خیره نگاه میکنه ی لبخند درشت هم رو لبشه. بعد ی جورایی خجالت زده شدم سرمو انداختم پایین. تا دید چشمم بهش خورده اونم سریع سرشو‌انداخت پایین. راستش کمی امیدوار شدم. روز بعدش رفتم پیشش، وقتی کسی دورو برش نبود مخصوصا دوستاش، باهاش صحبت کردم. گفتم میخواستین حرف بزنیم. گفت ببین، من از طرف دوستام تحت فشارم. لطفا درکم کن. وقتی حرف دوستاشو زد کنی عصبانی شدم بهش گفتم نمیفهمم‌چی‌میگی، میشه‌واضح تر بگی. گفت‌میترسم همه‌چی بدتر شه، شنیدم رفتین بین‌دوستام ک نظرمو جلب کنین! منم بهش گفتم ۹۹ درصد کلاس برام مهم نیستن، فقط همون ۱ درصد مهمه ک میخواستم ب اون برسم. استاد دیگ داشت میومد، بهش گفتم میشه بمونید بعد کلاس صحبت کنیم؟ اما بعد کلاس فرار کرد، بعدش ب دوستم‌پیام‌داد از فلانی خوشم‌نمیاد، بهش بگو‌ن لطفا ب من و ن ب دوستام پیام بده. زندگیم پر از استرسه، نمیخواخ اذیت شم.... میدونید رفتارش با نوع‌پیام‌دادنش اصلا نمیخونه. مثلا وقتی راه میره میاد جلو من وایمیسه و‌سرش میره تو گوشی. میتونه جاهای دیگه وایسه. چرا جلو من وایمیسه؟ یا چرا اون روز‌‌اون‌نگاهو‌ از پشت سر مینداخت بهم؟ وقتی ب دوستم‌نوشت ازش خوشم‌نمیاد خیلی ناراحت شدم... من قیافم‌بد نیست، متوسط به بالاست. قیافه اونم متوسط به بالاست. فقط ازش خوشم اومده‌همین. دوستاش‌باهام ضد شدن بخاطر دعوایی ک با یکیشون داشتم. 

لطفا نظراتون‌رو بهم بگین.... فازش چیه؟؟

بی خیالش شو 

کسی که تحت تاثیر دوستاش نمیتونه تصمیم بگیره به درد نمیخوره فردا توی رابطه هم هی میخواد با رای و نظر دوستاش جلو بره و به مشکل میخورین قطعا

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

احتمال زیاد از تو خوشش میاد ولی دوستاش هی پرش میکنن ک نیاد سمتت یا اینکه داره کاری میکنه بیشتر جذبش بشی و بری سمتش و داره نقش بازی میکنه

با دست پس میزنه با پا پیش میکشه 

اگر فقط خوشت ازش اومده و بهش عشق و علاقه نداری بیخیالش شو کسی ک دوستاش برای زندگیشو و رابطش تصمیم میگیرن بدرد رابطه نمیخوره بعدا ب مشکل میخوری 

خودت چند سالته ؟؟ دختره چند سالشه ؟؟

بی خیالش شو  کسی که تحت تاثیر دوستاش نمیتونه تصمیم بگیره به درد نمیخوره فردا توی رابطه هم هی م ...

حرفتو خیلی زیااااد قبول دارم. منم‌برای همین عصبانی شدم. حتی از تن صدام فهمید عصبانی شدم... وقتی حرف دوستاشو کشید وسط اینو گفتم؛ «ببین نمیفهمم چی میگی، میشه واضح تر توضیح بدی؟» از لحن صدام مشخص بود که عصبانی شدم.‌. بعدم که گفتم ۹۹ درصد کلاس برام مهم نبودن... اما دوستاش سه تان، دختر هم هستن. دوستاش دوتا ۱۸ و یکیشون ۱۹ سالشون. حتما بهش میگن پسره خوبی نیست. لاس زده و فلان کرده... درصورتی من از همون اول ب یکیشون اصرار میکردم میگفتم فلانی رو بگو بیاد وقتی این سه تا دعوتم میکردن برا فیلم دیدن. ناگفته نماند، یمی از این دخترا یکی دوبار باهاش خندیدم و شوخی کردم، فکر کرد ازش خوشم میاد. رفت به اون دوستش گفته محمد از من خوشش میاد. اون دوستشم ب من پیام میده میگه «میبینم دلت جایی گیره» منم ناراحت شدم. ب دختره پیام میدم میگم اشتباه میکنی، من حسی ندارم بهت. شوخی ها و‌خنده هامم دوستانه بوده. منظور خاصی نداشتم. بعد دختره ناراحت میشه کلی چرتو پرت میگه بهم بعد تو تل بلاکم میکنه. 

من ۲۷ سالمه، دختره ۲۲ سالش.

۲۷سالتون، اماخیلی خام ونسنجیده وهیجانی رفتارمیکنید

کارتون چیه؟

منبع درآمد دارید؟

۲۷سالتون پس انداز،خونه،ماشین چیزی دارید؟

دکتری میخونید؟

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
احتمال زیاد از تو خوشش میاد ولی دوستاش هی پرش میکنن ک نیاد سمتت یا اینکه داره کاری میکنه بیشتر جذبش ...

درست میگی.

ازم خوشش میاد؟؟؟؟ پس چرا ب دوستم پیام داده ازش خوشم نمیاد؟ بعد اون حرکتاش دورو اطرافم چیه؟؟؟ حتی اون صبح ک داشتیم حرف میزدیم، بهم گفت رفتی تو اکیپ؟؟ من‌تو هیچ اکیپی نیستم. اون روز همراه دوستم رفتم که دوتا دختر یکیشون دوست همین طرف منه، که با دوستم همراه بودن. اونا اکیپ بودن، اما دوستم خواست همراهش برم همین. ولی فرصت نشد بهش این حرفو بزنم... آره دوستاش دارن پرش میکنن. بعد که اون پیامو ب دوستم میده، اسمش راضیه، منو هم بلاک میکنه تو تل. یکبار قبلا بلاک کرده بود چند روز بعدش از بلاکی بیرون اورد. اما باز بلاک کرد... روز بعدش من سرکلاس انگار ن انگار بودم، یوتیوب گوش میکردم و با دوستام شوخی میکردم و میخندیدم... اما از درون خیلی ناراحت بودم. با اینکاراش میخواد بیشتر نظرمو جلب کنه!؟؟؟ ینی چی؟؟؟ با دست پیش میکشه با پا پس میزنه!؟؟؟ برای چی خب؟ چه منطقی پشت اینکارشه؟ و اینکه اگر اینکارو میکنه از کجا بفهمم؟؟؟ ازم چجوری ممکنه خوشش بیاد وقتی ب دوستم میگه ازش خوشم نمیاد؟؟؟ نمیفهمم اینا چ ربطی دارن. دوتا چیز متفاوتن که

۲۷سالتون، اماخیلی خام ونسنجیده وهیجانی رفتارمیکنید کارتون چیه؟ منبع درآمد دارید؟ ۲۷سالتون پس اندا ...

کارمند شرکت خودرو سازی کرمان موتور بودم. ولی برای مدرک گرفتن استعفا دادم و اومدم دانشگاه. الانم باهنر کرمان درس میخونم. برای لیسانس. نه قصدم که الان نبود برم خاستگاریش! میخواستم بعد تحصیلم یه جورایی برم، بعد اینکه کارم و ماشینمو اوکی کردم. اینو حتی دوستمم‌توی صحبتش بهش فهموند. حالا چرا دوستم رفت باهاش صحبت کنه!؟ چون ترم پیش ازش خواستم ی جا ببینمش و صحبت کنیم، اوکی داد گفت باشه بریم کافه فلان، اما با پیام زمان‌دار تو تلگرام‌پیچوند و کاری کرد م فک کنم اون رفته سر قرار هم من نرفتم. بعدش دوستام بهم گفتن پیام زمان دار داده بهت و اصلا نرفته. اونجا بود که اولین بلاک رو کرد بعد ۲۵ روز از بلاکی بیرون اورد!! من از اونجا ب بعد تحویلش نگرفتم دیگه. ی جورایی احساس میکنم بازیگر خوبیه! میومد جلوم دو متری من‌وایمیساد سرش میرفت تو گوشی! میتونست جاهای دیگه وایسه. این حرکت رو دو بار زد... بعدش اتفاقی کوچیکی هم‌افتاده ولی ترجیح میدم نگم.توی این مدت ها اصلا حرف نمیزدیم. دوستمم بدون اطلاع من رفته بهش گفته محمد ازت خوشش میاد، بعد دانشگاه برنامه داره و از این حرفا.. بعدم ک بقیشو میدونین...

کارمند شرکت خودرو سازی کرمان موتور بودم. ولی برای مدرک گرفتن استعفا دادم و اومدم دانشگاه. الانم باهن ...

سنش کم

دانانیست

لطفاسراغ دخترهای این سن وسالی نرید

سنش کم دانانیست لطفاسراغ دخترهای این سن وسالی نرید

طرز برخوردش خیلی ناراحتم کرد این‌اواخر. من سنم کم نیست، دیگه نزدیک ۳۰ سالمه. احترامی چیزی. یکی میگفت هیجان گرفتتش، اعتماد بنفسش رفته بالا، مثلا فکر نمیکرد پسری ازش خوشش بیاد. حالا هم که میخواد پس بزنه ک جلو بقیه بگه آره فلانی ازم خوشش میاد من‌پسش زدم. البته این نظرش برام خیلی مسخره میومد ولی گفتم بهتون بگم. ما مردا کی از این حرکتا میزنیم. خیلی عجیبه برامون. 

طرز برخوردش خیلی ناراحتم کرد این‌اواخر. من سنم کم نیست، دیگه نزدیک ۳۰ سالمه. احترامی چیزی. یکی میگفت ...

هیجانش زیاده

دانانیست

کاش ازمحل کارتون استعفانمیدادید

دانشگاههای غیرحضوری، ...هست اینطوردرس میخوندید بهتربود

حالاهم اصلادختره، ندید بگیرید،تعادل ندارن

درست میگی. ازم خوشش میاد؟؟؟؟ پس چرا ب دوستم پیام داده ازش خوشم نمیاد؟ بعد اون حرکتاش دورو اطرافم چی ...

ببین منظورمو متوجه نشدی پسر خوب 

اینایی ک گفتم حالت‌های مختلف بود 

ولی مشخص ترین حالتش اینه ک خیلی تحت تاثیر دوستاشه و حرفای اونا روی افکارش تاثیر میزاره و اینکه گفتی یکی از دوستاش خیال کرده تو ازش خوشت میاد و بعدشم ضایعش کردی و گفتی خوشم ازت نمیاد احتمال زیاد همون دوستش نظرشو عوض کرده ممکنه از تو خوشش میومده ولی با حرفای رفیقاش نظرش عوض شده همین حرکاتی ک میگی انجام میده لبخند میزنه و از این جور کارا انجام میده معنیش میشه با دست پس میزنه با پا پیش میکشه از ی طرف میگه خوشم ازت نمیاد از ی طرف حرکاتی انجام میده ک تو خیال کنی ازت خوشش میاد ولی در کل بیخیالش شو ی جوری رفتار کن ک انگار همچین فردی وجود نداره ب زندگیت برس اون دختر ب درد رابطه نمیخوره اگر باهاش وارد رابطه بشی در مورد کوچکترین مسائلش با دوستاش صحبت میکنه و حریم شخصی براتون نمیزارن 

طرز برخوردش خیلی ناراحتم کرد این‌اواخر. من سنم کم نیست، دیگه نزدیک ۳۰ سالمه. احترامی چیزی. یکی میگفت ...

حالا تو سعی کن ی جوری رفتار کنی ک دختره پشیمون شه از کارش 

کلا توی رفتارات بیی تفاوتی نسبت بهش رو نشون بده بگرد دختر خوبی رو پیدا کن و با چشم باز برو جلو 

توام بچه نیستی ۲۷ سالته ولی باید خیلی مراقب باشی ک اگر دختر دیگه‌ای رو انتخاب کردی دوستای اون یکی دختره نرن اونم پر کنن و راجبت بد بگن 

هیجانش زیاده دانانیست کاش ازمحل کارتون استعفانمیدادید دانشگاههای غیرحضوری، ...هست اینطوردرس میخون ...

رزومه کاری دارم. باز میتونم برگردم. ولی ترجیحم تحصیله تا فرصت دارم. کمی سنم بالاتر برع دیگه حس درس خوندن ندارم. ممنونم از راهنماییت