2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 18 پست
حالا تو سعی کن ی جوری رفتار کنی ک دختره پشیمون شه از کارش  کلا توی رفتارات بیی تفاوتی نسبت بهش ...

چه کار کنم که پشیمون شه؟ بی توجهی که میکنم بهش، اما اگر راهی بود که بی توجهیم کلافه‌اش کنه خوب میشد. چون الان دقیقا نمیدونم حسش بهم چیه. اگر حرفشو به دوستم در نظر بگیریم، خوب ازم خوشش نمیاد. اما اگر حرکاتشو در نظر بگیریم، شاید ی کم خوشش میاد. اما بالاخره نفهمیدم کدوم یکی‌درست تره. بله درست میگی. آدم‌ها زیادن. و بهترش هم میشه پیدا کرد. ولی خب، دله دیگه. از‌ ایشون خوشم اومد.

ببین منظورمو متوجه نشدی پسر خوب  اینایی ک گفتم حالت‌های مختلف بود  ولی مشخص ترین حالتش ا ...

حرف حق میزنی. چرا اینقد نفهمه این؟ منم خب دوستام پشت سر این دختره غیبت میکنن، باهاشون بحثو‌دعوام میشه خفشون میکنم. بعد ایشون تحت تاثیر دو سه تا دختر ۱۸ ۱۹ ساله و از خودش کوچیکتر قرار میگیره؟ خودش هم ۲۲ سالشه. یعنی از آدمی که تصمیمای زندگیشون تحت تاثیر حرفای دوستاش و دیگران بنا میکنه و اساس قرار میده چقدر بدم میاد... اینجور آدما اعتماد بنفس و عزت نفس ندارن که خودشون مسیرشون رو انتخاب کنن. اما در آخر، اصلا نفهمیدم ایشون ازم خوشش میاد یا خوشش نمیاد... حرفش به دوستم گویای اینه که خوشش نمیاد. و حرکاتش اطرافم (قبل از اون حرفش) گویای اینه که ممکنه‌خوشش میاد. چ میدونم والا دخترا رو چجوری میشه شناخت.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه کار کنم که پشیمون شه؟ بی توجهی که میکنم بهش، اما اگر راهی بود که بی توجهیم کلافه‌اش کنه خوب میشد. ...

پس خوشت نیومده بهش علاقه پیدا کردی 

دو راه داره یا بیخیال شی یا سعی کنی نظرشو جلب کنی ک دیگ انتخاب کردن هر کدوم ب شرایط خودتت بستگی داره ک ببینی باید چیکار کنی ولی کاری نکن ک بعدا پشیمون بشی و بگی کاش اینکارو نمیکردم 

میخوای بشین باهاش منطقی صحبت کن و دلیل اینکه از تو خوشش نمیاد رو ازش بپرس اگر جوابش برات قانع کننده بود و روی حرفش ثابت موند دیگ باید بیخیالش بشی چون واقعا نمیخواد 

حرف حق میزنی. چرا اینقد نفهمه این؟ منم خب دوستام پشت سر این دختره غیبت میکنن، باهاشون بحثو‌دعوام میش ...

ببین وقتی خودت میدونی شخصیت وابسته‌ای داره ک نظر دیگران براش مهمه باید با دقت بیشتری تصمیمتو بگیری سنش خیلی هم کم نیس منم ۲۳ سالمه ولی خب ممکنه شخصیتش ب سنش نخوره و  سنش از لحاظ شخصیتی کوچیکتر باشه تو باید فکراتو بکنی چون بچه‌ی دبیرستانی نیستی ک الکی خودتو غرورتو له کنن و بعدا بگن فلانی عاشقم بود ردش کردم بشین باهاش منطقی صحبت کن و ببین چی میگه نظرشو از زبون خودش بپرس و ازش بخواد حرف دلشو بزنه بدون ترس از دوستاشو و چیزای دیگ 

بعدش با توجه ب حرفاش تصمیمتو بگیر ولی اگر دیدی واقعا نمیخواد دیگ خودتو کوچیک نکن و همیشه قبل از اینکه طرفو بشناسی علاقمند نشو