2777
2789
عنوان

خیلی زودرنجم

136 بازدید | 11 پست

همیشه اذیت میشم از این بابت شده از کسایی ناراحت میشم ک اصن براشون مهم نیستم  و وظیفه ای در قبالم ندارن ولی خیلی اذیتت میشم،دیگ بیش از حد زودرنجم،حتی کسی ک دوسش داشتم و سر همین قضیه از دست دادم،چیکار کنم؟؟

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم فیلم جهان با من برقص رو حتی اگر دیدی یه بار دیگه ببین و خودتو جای شخصیت علی مصفا توی فیلم بذ ...

دیدم ی بار تراپیستم تو ذهنم هست ولی شرایطشو ندارم🥲☘️

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
منم گاهی زودرنج میشم. هرچقدر سعی میکنم توقعم رو از آدما کم کنم نمیشه.  این وسط اونی که آسیب می ...

دقیقا

خواهرم میگه وقتی میری یه مهمونی یا جمعی تو کار بقیه دقیق نشو. فقط سعی کن از مهمونی لذت ببری. وقتی اومدی خونه دیگه به اون اتفاقایی که افتاده فکر نکن و به کتفت بگیر. وقتی کاری رو برای کسی کردی و قدردان نبود، دفعه بعد نکن. همین! دیگه نشینی به بیشعوری طرف فکر کنی

باید تمرین کنم که اینجوری باشم. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
خواهرم میگه وقتی میری یه مهمونی یا جمعی تو کار بقیه دقیق نشو. فقط سعی کن از مهمونی لذت ببری. وقتی او ...

اره خیلی درسته حرفش