2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی بلده کار تو خونه هم بگه منم لایک کنید ممنون 🙏

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

چه میزان درآمدی مدنظرتونه؟ اگر در حد ۳۰ تا ۷۰ ۸۰ تومن میخوایید کارمندی بعضی ارگان ها مثل نفت شایدم جاهایی مثل بانک و شهرداری یا شرکت های خودروسازی دولتی مثل سایپا و ایران خودرو ، اگر بیشتر مدنظرتونه خب باید بازار آزاد باید کار کنید که برای خانم دردسرش زیاده اما مشاغل آنلاین خوبن اما اونا هم به درآمد رسیدنشون سخته

اگه بخوای خوب پول دربیاری باید کاریو بکنی که بقیه تاحالا انجام ندادن.ناخون کاریو و مژه‌و اینا اشباع شده ببین نیاز شهرتون چیه.مثلا دوست من اخیرا بافت یاد گرفته الان تو ارایشگرا مشغوله .هر چند وقتم‌خودشو اپدیت میکنه‌.یا مثلا یسریا میرن تو خونه مشتری ها ناخون کاری میکنن پورسانت آرایشگاه هم نمیدن.کلا‌باید راهی ک‌بقیه نرفتن رو بری‌

چه میزان درآمدی مدنظرتونه؟ اگر در حد ۳۰ تا ۷۰ ۸۰ تومن میخوایید کارمندی بعضی ارگان ها مثل نفت شایدم ج ...

البته تو بازار آزاد بهترینش برای خانم ها لاین زیبایی هست مثل رنگ کار و ناخنکار و کوتاهی مو و اینا دیگه

چه میزان درآمدی مدنظرتونه؟ اگر در حد ۳۰ تا ۷۰ ۸۰ تومن میخوایید کارمندی بعضی ارگان ها مثل نفت شایدم ج ...

ممنون بابت وقتی ک گذاشتید و توضیحاتتون من حسابداری و مهندس کامپیوتر مد نظرمه اما بازم میخوام به شغل های بیشتری معرفی شم و راجبشون بدونم

البته تو بازار آزاد بهترینش برای خانم ها لاین زیبایی هست مثل رنگ کار و ناخنکار و کوتاهی مو و اینا دی ...

من خودمم قبلا بهش فکر کردم و خیلی به خدمات مو علاقه دارم و چند جلسه واسه رنگ و کراتین و بوتاکس مو رفتم