عشقنینی_یار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2571 عنوان دلدادگان 492 بازدید | 47 پست یاد سریال دلدادگان افتادم،حرف زدن ارغوان😑..... درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:) 1403/03/20 | 14:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16446 هیچ فیلمی اندازه دلدادگان ۲ خشک و مصنوعی و افتضاح ندیده بودم حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48342 منوچهر هادی کلا کاراش همینهآبکی ، مصنوعی و مسخره😧 آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
عشقنینی_یار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2571 منوچهر هادی کلا کاراش همینه آبکی ، مصنوعی و مسخره😧 دقیقا زندگی واقعیشم عین فیلناشه درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
عشقنینی_یار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2571 🤢🤢 امیر ژااان درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
نگاروحلما عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 59817 هیچ فیلمی اندازه دلدادگان ۲ خشک و مصنوعی و افتضاح ندیده بودم از کجا پخش میشه؟پخش خانگیه؟
خانم1381 عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 5983 بعد هفت سال گذشت از پخشش الان یادت اومد🤣🤣🤣🤣 آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید.
عشقنینی_یار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2571 از کجا پخش میشه؟ پخش خانگیه؟ عزیزم دلدادگان ۳ فصل بود از تلویزیون پخش شد درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16446 از کجا پخش میشه؟ پخش خانگیه؟ پخش شد عزیزم بیست باری ای فیلمپخش کرده اولین پخشم فکر کنم شبکه سه بودالان دیگه پخش نمیشهمگه دانلود کنی که اونم واقعاااا حیف نت حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
عشقنینی_یار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2571 بعد هفت سال از گذشت پخشش الان یادت اومد🤣🤣🤣🤣 اره،البته تازگیا هم پخش شد دوباره ولی ارغوان اصن فراموش نشدنیه😂😂😂😂🤌 درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
یه_دختر_پر_از_آرزو عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 8045 منوچهر هادی کلا کاراش همینه آبکی ، مصنوعی و مسخره😧 اتفاقا فیلمشو خیلی دوست داشتم . تنها مشکلم با همین ابیر ابیر کردنای دختره بود 😂💔🚬 تو رو جدتون لایکم نکنین😣
نگاروحلما عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 59817 عزیزم دلدادگان ۳ فصل بود از تلویزیون پخش شد اهااانفکر کردم ادامه دادن سریال جدید ساختن