2777
2789
عنوان

دلدادگان

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 47 پست
مامان ژاااان،عمو عنایت (با ناززززز)،مامان مرضیییی ژاااااان،امیرررررررر،چقدم همه دوسش داشتن ی ارغوان ...

ما توی خانوادمون یه امیر داریم که پسر خالمه حدودا از من 4 سالی بزرگتره ، اونموقع ها که دلدادگانو میزاشت امیر ژان صداش میکردیم لجش در میومدددخیلی حال میداد..

فقط اون قسمت پطروس فداکار شدنش برای امیر....

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه تهش خیلی بی معنی تموم شد معلوم نشد امیر چیشد

امیر خوب بود معلوم نشد ارغوان چیشد

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
ما توی خانوادمون یه امیر داریم که پسر خالمه حدودا از من 4 سالی بزرگتره ، اونموقع ها که دلدادگانو میز ...

جررررر اقااااا  چ گنا داشته بچه😂😂،کدوم قسمتش ؟؟

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)

میذارش؟ عاشق فیلمش بودم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

اهان من چون دست و پا شکسته دیدم فک کردم اخرین بار امیر رو تخت بیمارستان بود😅😅😅

ن ی بار امیر ی بار اون 😂😂😂😂

ابیرجان😅😂 ته همه فیلماش بی مزه‌اس🥲 مثلا دیدی دل چجوری تموم شد؟

دل که فقط توی ده تا قسمتش پسره داد میزد رستا رستا دیگه چه برسه به تهش...

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

من فصل جوونیای مالک و افسانه رو خیلی دوس داشتم بقیشو ندیدم😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
من دوسش داشتم  ولی الان میبینم چقد داستانش آبکی بوده😂😂

اره دقیقا

دل که فقط توی ده تا قسمتش پسره داد میزد رستا رستا دیگه چه برسه به تهش...

شتتتت حق بود