2777
2789
عنوان

ادرس *د*ع*ا*ن*و*ی*س

4383 بازدید | 43 پست

سلام

ما به تازگی به شهر زاهدان اومدیم

شنیده بودیم از ادمای دیگه اینجا دعا نویس های خوبی دارن

وقتی خوده اون بالایی مشکل مارو حل نمیکنه مجبوریم پیش اینا بریم

خواهش میکنم ازتون اگه اینجا دعا نویس میشناسید معرفی کنید

اگرم زاهدان نیستید اما میشناسید واقعا کسیو کارش خوب باشه نه ازاینا که الکی حرف میزنن معرفی کنید ممنون میشم

به چشم خود دیدم با دعا گرفتن چه کارهایی که برای بقیه حل نشد 

زندگیمون جهنم شده جهنم😭💔

معرفی کنیم تعلیق میشیم رو هوا

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه چیزی رو که اون بالایی نخواد بشه و شیطان بخواد درستش کنه معلومه چی میشه، اونم شیطانی که قسم خورده گمراهمون کنه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

زاهدان نه ولی جای دیگه میشناسم 

ولی برای عشق و عاشقی و برگردوندن پارتنر و ... اینا نیس 

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟

اون بالایی تو اینقدر ناتوان هست که نمیتونه مشکلاتت رو حل کنه و دعا نویس میتونه؟

چون ذره ای هم ایمان بهش نداری و قدرت دعانویس رو بالاتر میدونی

ای کسانی که ایمان آوردید ، ایمان بیاورید!

به سمت جادو و طلسم نروید تا مورد خشم و غضب خداوند قرار نگیرید این متنو با چشم خودم تو قران خوندم

بخدا قسم فامیلمون ای بیبینا خواهر کلا سروکارش با طلسم و جادو و دعاست بیا ببینش از من و تو سالم تره و زندگیش عالیهههههه عالییییییییی

خدا؟! خودش کمک نکرد

سلام رفتن پیش دعانویس کار درستی نیست و ممکنه مشکلات بزرگتری براتون پیش بیاد دعای مشلول بخون زیارت عاشورا بخون دعای توسل استغفار..... مخصوصا استغفار از ته دل به قول حاج آقای بهجت رحمت الله استغفار کلیه‌ی بلیات رو رفع میکنه 

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـو . . :»ای آن که جز او امیدی نیست . . 💚🌱♥️ اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج️ 💚پـروردگـارا  جـز تو پـنـاهے نـیـسـت…🕊💕🌙🦋💚آقا امیرالمؤمنین‌علیه‌السلام:  از خدا بترس هرچند اندك؛ و ميان خود و خدا پرده اي قرار ده هرچند نازك.  نهج‌البلاغه،حکمت۲۴۲️