alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 400 عنوان یکی ک آگاهی کامل داره بیاد لطفا 70 بازدید | 15 پست انتخاب رشته چطوریه دقیقا ؟در چه صورتی میتونی توی یه رشته قبول بشی؟ترجبحا تجربی بگید لطفا لازم دارم ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام 1403/03/20 | 12:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_khab_ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1511 چینش درست بر اساس نمره و رتبه و سطح قبولیت معدلت و رتبت رو هم با تراز اون درس در نظر میگیرن کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 400 چینش درست بر اساس نمره و رتبه و سطح قبولیت معدلت و رتبت رو هم با تراز اون درس در نظر میگیرن پس اینکه میگن نمره علوم و ریاضی هفتم و هشتم و کل نهم کنسله؟ ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
ali1467 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 439 پس اینکه میگن نمره علوم و ریاضی هفتم و هشتم و کل نهم کنسله؟ نهم هستی 😂😂😂 فکر کردم کنکور دادی
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 400 نهم هستی 😂😂😂 فکر کردم کنکور دادی وای کلا اشتباه گفتم منظورم رشته تحصیلی بود 😂 ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
_khab_ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1511 پس اینکه میگن نمره علوم و ریاضی هفتم و هشتم و کل نهم کنسله؟ راهنمایی ربطیندارع بابا فقط تراز رتبه و معدل دبیرستان کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 400 @niniyar_1 میشه متن تاپیکو ویرایش کنی ؟منظورم رشته تحصیلی دبیرستان بود ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
ali1467 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 439 نهم هستی 😂😂😂 فکر کردم کنکور دادی براساس چیزی که خودت دوست داری بری اولویت بندی کن و بهت میگم که اصلا تجربی نیا چون دهم ساده است و بقیه پايه ها فوق العاده سخت و فشار روحی زیادی داره ولی هرجور خودت میدونی من فقط خواستم کمکت کنم و اینکه اگر اومدی دیگه قابل تعویض نیست
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 400 راهنمایی ربطیندارع بابا فقط تراز رتبه و معدل دبیرستان ن کلا ببین منظورم رشته تحصیلی دبیرستان بودش اینجا چرت و پرت نوشتم ظاهرا 👩🏻🦯 ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 400 براساس چیزی که خودت دوست داری بری اولویت بندی کن و بهت میگم که اصلا تجربی نیا چون دهم ساده است و بقی ... تشکر،خودتون تجربی رفتین؟ ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
ali1467 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 439 تشکر،خودتون تجربی رفتین؟ بله و اشتباه محض کردم و کاش رفته بودم گرافيک 🥲
ali1467 عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 439 تشکر،خودتون تجربی رفتین؟ الان دوستم رفته عمران میگه کنکور نداره و درس نمیخونه اصلا ولی من روزی ۱۴ ساعت میخونم و باز حقمون رو میخورند
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 400 بله و اشتباه محض کردم و کاش رفته بودم گرافيک 🥲 ای بابا در هر صورت موفق باشی ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 400 الان دوستم رفته عمران میگه کنکور نداره و درس نمیخونه اصلا ولی من روزی ۱۴ ساعت میخونم و باز حقمون رو ... 😕ولی خب تجربیم اگ بخونی آینده داره تو ک داری تلاشتو میکنی ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام