2777
2789
عنوان

یکی ک آگاهی کامل داره بیاد لطفا

70 بازدید | 15 پست

انتخاب رشته چطوریه دقیقا ؟

در چه صورتی میتونی توی یه رشته قبول بشی؟

ترجبحا تجربی 

بگید لطفا لازم دارم 

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چینش درست بر اساس نمره و رتبه و سطح قبولیت معدلت و رتبت رو هم با تراز اون درس در نظر میگیرن

پس اینکه میگن نمره علوم و ریاضی هفتم و هشتم و کل نهم کنسله؟ 

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
نهم هستی 😂😂😂 فکر کردم کنکور دادی

وای کلا اشتباه گفتم منظورم رشته تحصیلی بود 😂

پس اینکه میگن نمره علوم و ریاضی هفتم و هشتم و کل نهم کنسله؟ 

راهنمایی ربطیندارع بابا فقط تراز رتبه و معدل دبیرستان

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره
نهم هستی 😂😂😂 فکر کردم کنکور دادی

براساس چیزی که خودت دوست داری بری اولویت بندی کن و بهت میگم که اصلا تجربی نیا چون دهم ساده است و بقیه پايه ها فوق العاده سخت و فشار روحی زیادی داره ولی هرجور خودت میدونی من فقط خواستم کمکت کنم و اینکه اگر اومدی دیگه قابل تعویض نیست 

راهنمایی ربطیندارع بابا فقط تراز رتبه و معدل دبیرستان

ن کلا ببین منظورم رشته تحصیلی دبیرستان بودش 

اینجا چرت و پرت نوشتم ظاهرا 👩🏻‍🦯

براساس چیزی که خودت دوست داری بری اولویت بندی کن و بهت میگم که اصلا تجربی نیا چون دهم ساده است و بقی ...

تشکر،خودتون تجربی رفتین؟

بله و اشتباه محض کردم و کاش رفته بودم گرافيک 🥲

ای بابا در هر صورت موفق باشی

الان دوستم رفته عمران میگه کنکور نداره و درس نمیخونه اصلا ولی من روزی ۱۴ ساعت میخونم و باز حقمون رو ...

😕

ولی خب تجربیم اگ بخونی آینده داره تو ک داری تلاشتو میکنی