2821
2789
عنوان

فرشته مرگ🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 54 پست
چه حسی ازش  گرفتی خشم مهربونی  اصلا به تو کار داشت یا تو فقط ناظر بودی؟ اون داشت تو رو مید ...

نمیدونم شاید 

من تا دیدمش وحشت کردم خیلی ترسیدم 

چهرش معلوم نبود 

جلوی یه دری ایستاده بود 

منو مامانم توی خونه ای بودیم ک اونجا یه نفر مرده بود 

تو خوابم 

بعد گفتم مامان بیا بریم الان جون مارم میگیره 

اومدیم ک از خونه بریم دیگه ندیدمش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم شاید  من تا دیدمش وحشت کردم خیلی ترسیدم  چهرش معلوم نبود  جلوی یه دری ایست ...

خیره صدقه بزار

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

بگین لطفا

من یبار بعد چن سال گناه ی بنده خدایی رو اتفاقی پیشم حرف زدن و فهمیدم..همیشه پیش خودم میگفتم این ژنه چ زن خوبیه تو مهمونیا سر اذان می‌ره نماز میخونه آرایش نمیکنه بااینکه هم سن هستیم ولی من سرتا پا خودمو عین داف و پلنگ کردموووو....همیشه تودلم این حرفارو میزدم تااینک ی روز تو جمع اون نبود و فامیلا نشستن گفتن ک اره فلانی چن سال پیش با اینک متاهل بوده ولی با ی مرد دیگ فرار کرده بود بعد دوهفته وایسا گرفتنشو فلان و....

خدا می‌دونه اون قدیسه ای کارش ساخته بودم توذهنم شکست...از اون روز تا شبش فقط پشت سرش خندیدم...فقط و فقط هم پیش شوهرم میخندیدم نه توجمع!!!!تو دلممم میگفتم بدترین گناهم کرده اومده جا نماز آب می‌کشه...

تااینکه شب خابیدم عین همیشه...

تو خواب دیدم تو دوتا اتاق تودر تو هستم یکی از یکی تاریک تر...الهام شد اینجا قبره...چقدددد ترسیدم...دیدم ی مرد توتاریکی خیلییی قدبلند بود از من جلوتر رفت باصدایی خیلی کلفت داد زد زودباش دنبالم بیا...بااینکه تاریک تاریک بود ولی میدمش و عصبی بودنشو با تمام وجودم حس میکردم ..باگریه والتماس میگفتم نمیام..اختیاری نداشتم و دنبالش تا اون یکی اتاق کشیده میشدم ...میدونسم عزرائیله و خشمممم زیادی بهم داشت...التماس کردم منونبر...ب جوونیم رحم کن ب دیوار اتاق دوم رسیدیم ک فریاد زد اگ میخای نبرمت سه بار داد بزن یا ستارالعیوب!!!!!

دوبار گفتم....سومین داد زدنی ازخاب پریدم ..همسرم برام آب اینا آورد و بلافاصله توگوگل معنی ستارالعیوب و سرچ زدم یعنی ای خدای ک پوشاننده عیب ها هستی...

خدا شاهده همون شب گریه کردمو گفتم دیگ پیش من از گناه فلانی حرف نزنین اون توبه کرده و به من ربط ندارد...

این ی موردش بود..زیاد دیدم..همین چن شب پیش ی مورد عجیب اتفاق افتاد ک میگم الان

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
جدی؟  توهم تو خواب بهت الهام شد که عزرائیل؟

اره کلا من اتفاق ماورایی خیلی برام اتفاق نیفته ولی سعی میکنم زیاد جایی نگم چن کسی باورنمیکنه و البته حقم میدم

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
بود  بخدا تا دیدمش فهمیدم بهم الهام شد

پس گناهات زیاده که به شکل مشکی اومده

اگه آدم‌خوب باشی با چهره درخشان و نورانی دیده میشه 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
مال خیلی سال پیش من توی خواب یه جوان دیدم قدبلندوریش وموی مشکی که یه پیراهن عربی سفیدتنش بود بهم نگا ...

خوب تورو ول کرده خداروشکر 

ولی من دو شبه خواب میبینم ک فقط ایستاده نگاه میکنه 

همشم با لباس مشکی 

😔😔😓

من یبار بعد چن سال گناه ی بنده خدایی رو اتفاقی پیشم حرف زدن و فهمیدم..همیشه پیش خودم میگفتم این ژنه ...

ممنون که وقت گذاشتین عزیزجان یه خرده اذیت شدین توی خواب ولی درس بزرگی گرفتین خوشا به حال شما

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

پس گناهات زیاده که به شکل مشکی اومده اگه آدم‌خوب باشی با چهره درخشان و نورانی دیده میشه 

بله من دیروز یه گناه بزرگ کردم خودم میدونم 

توبه میکنم 

ولی همش میترسم نکنه یه وقت وقت رفتم باشه.. 🥺😓😓

ممنون که وقت گذاشتین عزیزجان یه خرده اذیت شدین توی خواب ولی درس بزرگی گرفتین خوشا به حال شما

اره عزیزم..نمی‌دونم بخاطر چیه ولی زیاد از اون دنیا بهم الهام میشه...

خیلی

اره کلا من اتفاق ماورایی خیلی برام اتفاق نیفته ولی سعی میکنم زیاد جایی نگم چن کسی باورنمیکنه و البته ...

حق دارین منم چندبارازاین جورخوابهادیدم برای شوهرم تعریف کردم ولی باورنکردحتی موقعه بارداری خواب دیدم یکی بهم گفت بچت پسره بیدارشدم بهش گفتم خندید بهم تاموقعه ای که رفتیم سونوگفت بچت پسره باورش شد

بله من دیروز یه گناه بزرگ کردم خودم میدونم  توبه میکنم  ولی همش میترسم نکنه یه وقت وقت ر ...

نه عزیزم وقت رفتن نیست

ولی خیلی خوب میشد که ازقبل بهمون الهام میشد که کی وقت رفتنمونه

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
اره عزیزم..نمی‌دونم بخاطر چیه ولی زیاد از اون دنیا بهم الهام میشه... خیلی

چون قلب وروح پاکی دارین اگردوست داشتین تجربه های دیگه تون وهم بگین ممنون میشم البته بااجازه استارتر