2821
2789
عنوان

فرشته مرگ🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 54 پست
حق دارین منم چندبارازاین جورخوابهادیدم برای شوهرم تعریف کردم ولی باورنکردحتی موقعه بارداری خواب دیدم ...

ببین باید حق بدیم ک باورنکننن چون این موارد عجیب هستند برای هرکسی پیش نمیاد...

من کاملا معتقدمو برای خودم پیش اومده و میاد

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شاید  من تا دیدمش وحشت کردم خیلی ترسیدم  چهرش معلوم نبود  جلوی یه دری ایست ...

خودت داری میگی برای کسی میاد که به تو ومادرت نزدیکه صدقه بزار و با اطرافیان مهربون باش اگه خوابهات همیشه تعبیر میشه یعنی آمده بهت خبر بده شاید مرگی به دست تو یا به صدقه تو رفع میشه شاید میخواد بهت فرصت خداحافظی با کسی بده شاید حلالیت لازمی و خدا این فرصت رو داده از اون کسی که قراره بمیره  دلجویی کنی  امشب دیدیش به جای ترس سلام کن ازش بپرس     فرشته خدا ترس نداره بدون اذن خدا کاری نمیکنه 

خودت داری میگی برای کسی میاد که به تو ومادرت نزدیکه صدقه بزار و با اطرافیان مهربون باش اگه خوابهات ه ...

وای کاشکی همینجور که میگی بود کاش میتونستم حرف بزنم فقط دلم میخواد فرار کنم همین😓😓

چون قلب وروح پاکی دارین اگردوست داشتین تجربه های دیگه تون وهم بگین ممنون میشم البته بااجازه استارتر

من دوشب پیش گیر داده بودم خدا بیا ب خوابم😑😑😑😑هی میگفتم ببینم چ شکلی هستی وفلان...

خیلیم خابم میومدا...

خاسم بخابم خدا شاهده ی قلبی از پشت قسمت ستون فقراتش گرف داشت می‌کشت ...

نفسم درنیومدو فلان..

ی لحظه تو قلبم بخدا ..الهام شد نیاز نیس خواب خداروببینم همین الان صلوات میفرسمو از خدامیخام نفسم دربیاد...

گفتم خدا تو دلمه ..تا خدا رو صدا زدم درد قطع شد !!!

تو دلم ی صدا میگف نیاز نیس خدارو ببینم همینکه خدا کنارمه ومواظبمه بسمه...خیلی برام عجیب بود خیلیااااا...

این مورد خیلی طبیعی بود....موردای دیگه خیلی عجیب تر بوده 

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
من دوشب پیش گیر داده بودم خدا بیا ب خوابم😑😑😑😑هی میگفتم ببینم چ شکلی هستی وفلان... خیلیم خابم می ...

چقدرجالب واقعاتاثیرگذاره

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

چقدرجالب واقعاتاثیرگذاره

زمان کرونا بود..تازه دوهفته اینا بود کرونا اومده بود شهرما...

همسرم رفته بود مراسم دفن ی آشنا ک بر اثر مرگ طبیعی فوت کرده بودن...

دراز کشیدم خابیدم دیدم...اون فرد ک تازه مراسمش بود با لباسو عصا اومده کنار خونمون و گیرداده اومدم دنبالتون...اسم منو همسرم و ی نفر دیگر و دور از جون هممون گف و میخام بزور ببرمتون...خدا شاهده ب زور راضی کردم بره با سنگو.......ول کن نبود...بالاخره با کتک اینا رفت....

ازخاب بیدارشدمو همسرم دیدم اصلا حال نداره.بردیم دکتر...دیدم خودمم مریض شدم...دوتامونم همون روز کرونا گرفتیم...حالمون بشدت بد بود...همون شب مامانم زنگ زد و گفت فلانی تو ای سیو هستش و حالش بده..اون فرد همونی بود ک اسمشو گفت بود...

خدا شاهده ی عالمه نذر کردم تا خدا رحم کرد به هر سه تامون...

زمان کرونا بود..تازه دوهفته اینا بود کرونا اومده بود شهرما... همسرم رفته بود مراسم دفن ی آشنا ک بر ...

ممنون که وقت گذاشتین وتعریف کردین

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم