2777
2789
عنوان

فرشته مرگ🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 54 پست
ان شالله خیره نترس منم چندباری خواب حضرت عزرائیل رودیدم

چجوری بود؟ 

ترسیده بودی؟ 

من وحشت کرذم دیدمش 

تو خولب رفتم به مامانم گفتم ک بیا از اینجا بریم تا نیومده.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نههه بخدا خودش بود خیلیم وحشت کردم خیلی  داشتم سکته میدم بخدا  ولی بهم الهام شد ک خودشه

پس کلا بخاطر زندگی پر مخاطره 

عزراییل کلا خودش که نمیاد تو خواب کسی اجازه نداره قبل مرگ کسی باهاش ارتباط داشته باشه مگر به دستور خدا

احتمالا ترومای ذهنیه که تبدیل شده

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
بیش از 99 درصد خواب ها که می بینم خوابه پریشانه واصلا تعبیرنداره افکار وذهنت مشغول باشه همراه باترس ...

نمیدونم امیدوارم همینی ک شما میگی باشه 

من که دارم از وحشت سکته میکنم

چجوری بود؟  ترسیده بودی؟  من وحشت کرذم دیدمش  تو خولب رفتم به مامانم گفتم ک بیا از ...

مال خیلی سال پیش من توی خواب یه جوان دیدم قدبلندوریش وموی مشکی که یه پیراهن عربی سفیدتنش بود بهم نگاه میکردمنم نگاهش میکردم انگاراون هرچی توی سرش میگذشت من میفهمیدم بازبان ودهن حرف نمیزد بانگاه حرف میزد من نگاهش کردم بهم گفت وقتشه بریم واومددستم وکشید من بهش گفتم نمیام داداش کوچیکم وخیلی دوست دارم میخام بمونم پیش اون بهم گفت اگه نیای بعدن پشیمون میشی منم گفتم نمیام پشیمون هم نمیشم بعدش دستمو ول کرد ویه لحظه تبدیل شد به یه نقطه ونوروغیب شد خدا شاهده به روح پدرومادرم ذره ای ازاین حرفهام دروغ نبود ولی یه باربرای شوهرم تعریف کردم گفت برو بابا توهم زدی الکی میگی 

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم