2777
2789

پاپ کرن دیگه؟

در خلوت روشن با تو گریسته‌ام برای خاطر زنده‌گان، و در گورستان تاریک با تو خوانده‌ام زیباترین سرود‌ها را زیرا که مرده‌گان این سال عاشق‌ترین زنده‌گان بوده‌اند. ای عشق بی ثمر من........🥀🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا یکمم روغن بریزم  میشه؟

نریزیا المنتاشو میپوکونی

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

ی عده ای ادعای با سوادیشون میشه جای جواب دادن به سوال من اومدن اصلاح کنون اما جهت اطلاع این افراد با سواد باید بگم پفیلا اسمش نیست اسم اولین شرکت سازندشه که به اشتباه مونده روش مثل پودر لباسشویی که بهش میگن تاید یا مایع سفید کننده که بهش میگن وایتکس اینا اسمشون نیست بخدا😂

راضی به رضایش🩵

ببین روغن بریز تو قابلمه مد نظرت

یکمم نمک بزن کلا هر چقدر دوست داری

روغن ک یکم داغ شد

هر اندازه ک میخای چ متناسب با قابلمه ات بریز توش

مدام همبزن و تکون بده با کفگیر ذرتارو تا اولی شکوفاه زد درو بزار و چند تا دیگه زد شعله رو کم کن

اینجور خوب در میاد

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
ی عده ای ادعای با سوادیشون میشه جای جواب دادن به سوال من اومدن اصلاح کنون اما جهت اطلاع این افراد با ...

شکوفه ذرتم میگن قدیمیا‌

چسفیل باحال تره😂