2777
2789
عنوان

بچه ها دوست دارم اربعین برم کربلا

2147 بازدید | 44 پست

خیلی دوست دارم برم از یه طرف تجربه ایی ندارم اولین بارمه ۱۶ سالمه کسی تجربه ایی داره کمکم کنه ممنون میشم که چقدر باید پول همراهم باشه چقدر هزینم میشه چقدر هزینه پاسپورت میشه و باید چه مدارک هایی ببرم که پاسپورت بهم بدن تورو خدا بهم بگید

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز ، ان شاءالله که میری 

پاسپورت زیارتی بگیر 50تومن که عکس میخواد و کپی مدارک 

هزینه سفر هم بستگی داره به اینکه با ماشین شخصی میری تا مرز و.... پارسال من دو تومن خرجم شد رفتو برگشتم با اسنپ بود 

عزیزم از همین الان واسه پاسپورت اقدام کن روزای اخر به خاطر شلوغی دیر به دستت میرسه حتما یه خانم بزرگسال یا یه اقا همراهت باشه من پارسال با سه تومن خودمو و دوتا بچم رفتیم البته فقط پول کرایه دادیم شما حدودی 5تومن داشته باش سعی کنار دینار عراق داشته باشی تا اونجا بتونی خرید راحت تری داشته باشی اگه رفتی مارو هم دعا کن 

از الان براى پاسپورت اقدام كن 

ويزا كه رايگان 

اگر هتل نرى و تو موكبها بخوابى،از ايران برى و برگردى تقريبا سه ميليون خرجت  ميشه ،كاظمين و سامرا هم برى 

ولى اگر فقط كربلا و نجف برى شايد خرجت نصف بشه 

تنها ک نمیتونی بری عزیزم باید یه اقا حتما همراهت باشه

نه تنها که نمیشه توی اون شلوغی باید یکی همراهم باشه

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

دس رو دلم نزار خونههه🥲🖤

پاسپورت و اینا رو یادم نمیاد بابام میگیره 

از شهرتون تا مرز مهران باید برین با ماشین این هزینش با خودتونه و پاسپورت

زیاد خرج نداره پیاده روی 

حتما لباس خنگ داشته باش کفش و صندل خوب ضد افتاب و کلاه و عینک ی چادر ک ادیت نکنه

کولتو زیاد سنگین نکن ک نتونی راه بری

مسکن و دارو شامپو مسواک لباس زیر نخی

خیلی چیزا هست

.‌‌

دس رو دلم نزار خونههه🥲🖤 پاسپورت و اینا رو یادم نمیاد بابام میگیره  از شهرتون تا مرز مهران ب ...

خیلی ممنونم ببخشیدا برا اینکه پریود نشم یهو چیکار کنم؟

ن واقعا اینطوری نیس  من سه بار اربعین رفتم  اونجا ایرانی خیلی زیاده

عزیزم میدونم

من اربعین زیاد رفتم

طبق تجربه ی خودم گفتم ک با اقا باشه

شما خودت تنها رفتی؟

ایشون کم سنِ

یه دختر تنها توی یه کشور غریب چطوری میتونه اخه

حداقلش اینه که چهارپنج تا خانوم باشن باهم برن

بالخره باید اونجا ک میره ماشین بگیره و جای خواب پیدا کنه و...

برا گرفتن پاسپورت چون دختری باید بابات بره محضرخونه رضایت بده بعدم برا خروج از کشور باید یه محرم بات باشه مگه از طرف مدرسه یا دانشگاه یاارگانی گروهی بری پاسپورت هم دوجوره بین المللی وزیارتی اولی 500دومی100برای عراق فقط میتونی بری

منم خیلی دوست دارم برم ولی تنهام 

اتفاقاً من دوس دارم تنهایی برم 

اونجا اصلا احساس تنهایی نمیکنی 

ولی اگه اولین بارته اگه کسی باهات باشه بهتره چون بلد نیستی چی میخوا کنی شاید خودت حس بدی داشته باشی