2777
2789
عنوان

ی لخظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 87 پست
اگه زندگیتو دوس داری بجنگ واسش، کاری کن زودتر عروسی بگیرین و برین سر خونه زندگیتون بعد اون با رفتارا ...

😔😔میترسم ازعروسی گرفتن ک بدتربشه خودشم اصلادلش نمیخادعروسی بگیره میگه خیلی اختلاف داریم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو بزار جای شوهرت

اون انتظار داره بهش آرامش بدی ن اینکه ازش خبری نگیری بدون هیچ دلیل قطعی

بازم خودت اخلاق شوهرتو بهتر می دونی اگه فکر میکنی ازش خبری نگیری بهتره خب خبر نگیر.

چجوری طاقت میارید؟؟؟؟؟؟

من سه روزه شوهرم رفته مسافرات دارم میمیرم واسش؟

قهرمون ب ساعت نمیکشه.وقتیم بحثمون شه دو دیقه بعد اصلا ب رو هم نمیاریم

برای سلامتی بابام ی صلوات میفرستی؟؟؟تومور داره🙏🙏🙏
چجوری طاقت میارید؟؟؟؟؟؟ من سه روزه شوهرم رفته مسافرات دارم میمیرم واسش؟ قهرمون ب ساعت نمیکشه.وقتیم ...

منم دوریشوتحمل ندارم رفت کربلاداشتم میمردم ازدلتنگی گوشیشم خراب شده بدتردلتنگی میکردم روزوشبم شده بودگریه الانم همینم اماواقعادلم شکسته ازش😔😔الان فقط تنهاکارم شده گریه ونگاکردن عکسامون

آخه چرا 

دنیا دو روزه چرا انقدر خودتو اذیت میکنی

اگه شوهرت لیاقتشو داره بهش زنگ بزن

اگه احتیاجه که ادب بشه که هیچی

خودتو اذیت نکن همه این روزها رو دارن

میفهمم سخته

انشالله درست میشه😞

آخه چرا  دنیا دو روزه چرا انقدر خودتو اذیت میکنی اگه شوهرت لیاقتشو داره بهش زنگ بزن اگه احتی ...

مرسی گلم اس دادم  امای حس بدیم دارم میگم کاش نمیدادم اس بهش

منم دوریشوتحمل ندارم رفت کربلاداشتم میمردم ازدلتنگی گوشیشم خراب شده بدتردلتنگی میکردم روزوشبم شده بو ...

من خیلی وقتا با این که اون مقصر بود میرفتم جلو.نمیذاشتم طول بکشه.نذاشتم ب قهرم عادت کنه.الان هر سری قهر کنم خودش میاد جلو.همیشه ن.اکثراً.وقتی ببینه نمیرم واسه اشتی خودش میاد

ی چیز دیگه.من وقتی شوهرمو بی محل میکردم یا قهر میکردم میرفت طرف خانوادش.محبتشو ب اونا بیشتر میکرد.حالا ک نمیخای بره طرف خانوادش باهاش اشتی کن