2777
2789
عنوان

ی لخظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 87 پست
ن تواینچیزاتحملش زیاده خیلی

بالاخره ميخواد تو بگو يه ماه

یاالله یا محمد یاعلی یافاطمه یاحجت الله ادرکنی ولاتهلکنی... میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید... مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه با رفنارتی شوهرت مشکل نداری و دوسش داری کاری رو که ما میگیم بکن وگرنه اگه با رفتار و اخلاقش و خانوادش مشکل داری بحث اون جداس، ولی  اگه شوهرتو دوس داری و خانوادش اختلاف امداختن شوهرتو جذب خودت کن با سیاست

😘😚😜

بعد يه ماه سراغت و نگرفت 

خيلي شيك انگشترش و پس بفرست و تموم كن 

چون اين مرد اگه دوستت داشته باشه خيلي زودتر از اينا مياد سراغت 

ببخشيد تلخ حرف ميزنم

ولي تجربه ١٦سال و دارم تو يه جمله كوتاه ميگم

یاالله یا محمد یاعلی یافاطمه یاحجت الله ادرکنی ولاتهلکنی... میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید... مرسی

چی بگم والا اگه ب من باشه میگم اصلا سراغشو نگیر بزار بفهمه کارش اشتباه بوده یکم با دلت کنار بیا میدونم سخته ولی اینطوری همش تو داری کوتاه میای و اونم از این مسئله سواستفاده میکنه بزار اون بیاد سمتت تو نامزدی الان اون باید نازتو بکشه ،ازاین ب بعدم اصلا راجب خانوادش حرفی نزن راجب خودتون و چیزای دیگه صحبت کنید،اصلا بهشون محل نزار وقتیم شوهرت راجب اونا بهت توپید اصلا جواب نده بحثو عوض کن بگو فقط راجب خودمون صحبت کن دعوای عروس و خواهرشوهر مادرشوهر همیشه هست و تمومی نداره بگو اصلا خودشو قاطی این مسائل نکنه

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
اگه با رفنارتی شوهرت مشکل نداری و دوسش داری کاری رو که ما میگیم بکن وگرنه اگه با رفتار و اخلاقش و خا ...

همسرمودوس دارم خیلی اماهم رفتارخودش هم خانوادش اذیتم میکنه پیش همیم خیلی خوبیماانگاربهترازمانیس اماوقتی دوریم خیلی بدمیشیم اونم فقط بخاطراینکه مخالفت میکنه میگه ندارم میگه یکم راه بیاباهام تاعروسی بگیریم بعدش همه چی میخرم .ب خونه خیلی میرسه ب خونه خودشون ک خیلی میرسه همه چیوهمسرم خریده امامیترسم الان بگه بعدانجام نده .درحالیکه توخیلی چیزامیگه امابعدانجام نمیده

اگه با رفنارتی شوهرت مشکل نداری و دوسش داری کاری رو که ما میگیم بکن وگرنه اگه با رفتار و اخلاقش و خا ...

عزیزم همه شوهراشونو دوس دارن دلیل نمیشه ک هی گذشت کنی!!پ اون چی؟زنشو دوس نداره؟نمیخواد یه حالی بپرسه؟اتفاقا الا وقت اینه ک ادبش کنه و گربه رو دم حجله بکشه!!!انقد زنگ نزن تا به پات بیوفته!!5ساله ازدواج کردم هنوز شوهرم جرات نکرده بهم بگه بالا چشت ابروعه!!بعد این خانم میگه تو دوران عقد بهم توهین و بی احترامی و فلان و....

پرده احترام و حرمت ک بره کنار اون زندگی ارزنی نمی ارزه....

استاترجان سنتی ازدواج کردی یا قبلن عاشق هم بودین؟ میخوام بدونم اگه انتخاب خونوادش بودی چراباهات اینجورین ویااگه باهم دوس بودین چرا نامزدت باهات اینطوری میکنه؟

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش
استاترجان سنتی ازدواج کردی یا قبلن عاشق هم بودین؟ میخوام بدونم اگه انتخاب خونوادش بودی چراباهات اینج ...

دقیقاانتخاب خواهراش بودم نمیدونم ن من فقط خواهراشومیشناختم یکیش هم کلاس من بودیکیشم هم کلاس خواهرم

الان موقعیت فرق میکنه شما که با هم دعوا نکردین اون رفته تو ازش خبر نگرفتی اونم نگرفته

شاید اون بخواد ببینه چقد دوسش داری

اصلا برات مهم هس بودن یا نبودنش

شاید بخواد ببینه بخاطر کی میخواهد جلو خانوادش وایسه

بدون هیچ دعوایی آخه نمیشه یهویی قهر کرد که.