یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگه با رفنارتی شوهرت مشکل نداری و دوسش داری کاری رو که ما میگیم بکن وگرنه اگه با رفتار و اخلاقش و خانوادش مشکل داری بحث اون جداس، ولی اگه شوهرتو دوس داری و خانوادش اختلاف امداختن شوهرتو جذب خودت کن با سیاست
چی بگم والا اگه ب من باشه میگم اصلا سراغشو نگیر بزار بفهمه کارش اشتباه بوده یکم با دلت کنار بیا میدونم سخته ولی اینطوری همش تو داری کوتاه میای و اونم از این مسئله سواستفاده میکنه بزار اون بیاد سمتت تو نامزدی الان اون باید نازتو بکشه ،ازاین ب بعدم اصلا راجب خانوادش حرفی نزن راجب خودتون و چیزای دیگه صحبت کنید،اصلا بهشون محل نزار وقتیم شوهرت راجب اونا بهت توپید اصلا جواب نده بحثو عوض کن بگو فقط راجب خودمون صحبت کن دعوای عروس و خواهرشوهر مادرشوهر همیشه هست و تمومی نداره بگو اصلا خودشو قاطی این مسائل نکنه
سالها بگذشته از میلاد من🍁 کو یکی مردانه باشد یاد من. 🍁 من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁 خدایا نکند باد بیاید😢
اگه با رفنارتی شوهرت مشکل نداری و دوسش داری کاری رو که ما میگیم بکن وگرنه اگه با رفتار و اخلاقش و خا ...
عزیزم همه شوهراشونو دوس دارن دلیل نمیشه ک هی گذشت کنی!!پ اون چی؟زنشو دوس نداره؟نمیخواد یه حالی بپرسه؟اتفاقا الا وقت اینه ک ادبش کنه و گربه رو دم حجله بکشه!!!انقد زنگ نزن تا به پات بیوفته!!5ساله ازدواج کردم هنوز شوهرم جرات نکرده بهم بگه بالا چشت ابروعه!!بعد این خانم میگه تو دوران عقد بهم توهین و بی احترامی و فلان و....
پرده احترام و حرمت ک بره کنار اون زندگی ارزنی نمی ارزه....