2777
2789
عنوان

ی لخظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 87 پست
اخه من دلم ازش پره نبخشیدمش فقط بزورمیگفتم میخندیدم ک ناراحت نشه 😔😔😔اس بدم چی بگم نمیدونم اصلاتوص ...

با همون زبونیکه شوهرتو از خودت میرونی میتونی جذبشم کنی

الان به حرفم گوش دادی پیام دادی بهش؟

یه پیام مبنی بر دلتنگییت بهت بفرست ببین چطور فردا مثل جت میاد سراغت😀

خداییش نه روز زیاده.بلاخره یکیتون باید کوتاه بیایین

مردی ک عاشق زنش باشه حتی یک ثانیه تحمل قهر کردنشو نداره!!شوهرت هنوز بچست و شیر مادر لازم!!ک با حرف ا ...

دوست گلم من ازاول ی دختربی زبون بودم اصلانمیتونم جواب کسیوبدم فقط ناراحتیامومیریزم توخودم ب همسرمم بگم دعوامیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر اسمونم راس میگه یکم تو موضع قدرت باش خودتو محکم بدون خودتو بالا بگیر، برا خودت مرز تعیین کن من روحیه ای دارم که با رفتار و حرف دیگران شکسته نمیشم و مودبانه جوابشونو میدم این برات یکم زوده فعلا فقط شوهرتو تو دستت نگه دار

😘😚😜
با همون زبونیکه شوهرتو از خودت میرونی میتونی جذبشم کنی الان به حرفم گوش دادی پیام دادی بهش؟ یه پیا ...

😔😔😔خیلی کوتاه میام برمن خریدنمیکنه میگه پول ندارم میگهم باسه اشکال نداره زیادواجب نیس ولی درحالیکه خیلی واجبه میگم بریم فلان چیزوبخریم میبینم پول نداره میگم پشیمون شدم بمونه بعداادرحالیکه میرم خونشون میبینم خواهراالباسای جدیدخریدن درحالیکه اوناکارنمیکنن باباهم خسیطترازاون حرفاس ک پول بده همروهمسرمن میدن😔😔همش میگه درکم کن اماب نظرشمااینادرک نیست چیه؟

دوست گلم من ازاول ی دختربی زبون بودم اصلانمیتونم جواب کسیوبدم فقط ناراحتیامومیریزم توخودم ب همسرمم ب ...

قربونت دو روز دیگه هزارتا بالا و دوراز جون افسردگی میگیری..هیچکسی ام نمیگه دستت درد نکنه !مث جاری من...مادر شوهرم اینا همش بمن احترام میذارن چون میدونن من خیلی رکم ولی جاریمو نابود کردن.قرار نیست بکسی بی ادبی یا بی احترامی کنی..قراره حرفت رو بدون رودربایستی بگی...والا از قدیم زن ناز میکرد و مرد ناز کش بود الان برعکس شده

من ک بمیرم سمت مرد نمیرم والا.....

اونم تو دوران عقد

چون بسکه گریه کردی گریه هات واسش عادی شده سر هرچیز که آدم گریه نمیکنه دخترخوب رفتار خانواده ی شوهر ...

دس خودم نبودتاای چیزی میگفت اشکام میریخت یبارانقدربحث کردیم انقدربدبودبحثه ک اصلانتونستم جلوخودموبگیرم بلندبلندگریه کردم کل بدنم قفل کرده بودازشدت گریه خیلی باهام بدکردن 

ب نظرماول سعی کن شوهرتو جذب خودت کنی با محبت بغدشم اصلا تو روی شوهرت ازشون بد نگو هیچوقت کارهاشونو یادت نگه دار،وقتی میری پیش خانوادش بهشون بیمحلی کن زیاد دورو برشون نباش با شوهرت باش با چیزای دیگه خودتو سرگرم کن،رفتارشونو تلافی کن ولی پیش شوهرت اصلا نگو اونا بدن و فلان و...بزارشوهرت حسابی جذبت بشه بعدش خانوادش هرچقدرم پشت تو بد بگن اونوقته ک شوهرت دیگه حرفاشونو باور نمیکنه.منم اول گلایه میکردم شوهرمم پشت اونا بود ولی بعدش راهمو عوض کردم پیش شوهرم میگم ک چقد دوست دارم با خانوادش باشم ولی در عمل آدم حسابشون نمیکنم اینطوری وقتی خواهراش راجب من بد میگن شوهرم باور نمیکنه میگه نه اون شمارو دوست داره😀

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
دیگه الکی گریه نکن سر مسائل بی ارزش دلخوری درست نکنید اونا دارن شوهرتو پر میکنم تو هم با این ٩روز ...

اره موافقم خاهرش بااینکه میدونم اصلازبرادرش خوشش نمیادسری مسایلی ازوقتی دعواکردیم عکسای همسرمنومیزاره پروفش باکلی متن درموردبرادر

ب نظرماول سعی کن شوهرتو جذب خودت کنی با محبت بغدشم اصلا تو روی شوهرت ازشون بد نگو هیچوقت کارهاشونو ی ...

منم میگم اماکیه ک باورکنه میگم دوسشون دارم امابهشون محل نمیدم سرم توکارخودمه اماهمسرم میبینم ناراحت میشه میتوپه ب من

صبر كن تا خودش زنگ بزنه

بالاخره دلش تورو نخواد س ك س كه ميخواد

یاالله یا محمد یاعلی یافاطمه یاحجت الله ادرکنی ولاتهلکنی... میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید... مرسی

ببین مامان من همیشه میگفت خانواده شوهر مث در مسجد میمونن..نه کندنی هستن نه میتونی بسوزونیشون...ولی من کندم بجاش در الکترونیکی وص کردم  اراده میکنم وا میشن...

خیلی اهل بگو و خنده و شوخی ام اما بوقتش همچین جدی میشم و حرفمو میزنم ک نگو..تازه من 6تا خواهر شوهر دارم و شوهرم میشه گفت یه دونست...یه برادر ناتنی داره

بعد اين مدت طولاني تو سراغش و بگيري خوب نيس 

كردم كه ميگم نكن 

خراب شدم و اسش عادي ميشي و كم ارزش 

بزار اون بياد

یاالله یا محمد یاعلی یافاطمه یاحجت الله ادرکنی ولاتهلکنی... میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید... مرسی
ببین مامان من همیشه میگفت خانواده شوهر مث در مسجد میمونن..نه کندنی هستن نه میتونی بسوزونیشون...ولی م ...

منم ۴تاخواهرشوهردارم یکی ازیکی بدتری برادرشوهرک اونم ۱۵سالس اماهمچین تیکه میندازه