2777
2789
عنوان

ی لخظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 87 پست

اولا که اگه تا یه ساعت بعدش اشتی بودی چرا از فرداش بهش زنگ و پیام ندادی، گذاشتی 9 روز ازش بگذره، اونو دارن پر میکنن مطمئن باش نمیزارن ازت سراغ بگیره، بنظر من تو یه پیام بده اصلا نگو پرت کردن و از این حرفا، بگو چرا سراغی نمیگیری ازم شاید اتفاقی افتاده واسم، بگو چی میتونه تو رو از من انقد دور کنه، یکم از این حرفا بزن

😘😚😜
به اونم حق بده نمیتونه از خانوادش بگذره اگه از اونا به راحتی بگذره مطمئن باش از تو هم میتونه بگذره ...

همین میگم امااصلاباهاشون حرف نمیزنه میگه خانوادم دوس دارن امارفتاراشون برخورداشون میگه اصلاازم خوششون نمیاد.میگه نمیتونم بهشون چیزی بگم اماب تومیتونم چون همسرمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم بهرحال خانوادشه,توقع نداشته باش همین حالاهرچی توبگی قبول کنه,بایدیه کم سیاست داشته باشیم,شمابایدانقدمحبت کنی بهش وصبورباشی که دلبسته شمابشه,بعدش اروم اروم.ناراحتیهاتم بهش بگی,۹روز خیلی زیاده اونم شما که اول راهین,شمابه شوهرتون بگو خیلی دوس دارم توجمع خانوادگیتون شمابمن تعارف میوه وغذاو...کنی وهوام داشته باشی

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖
😔😔😔درک نمیکنه اصلاپشتم نیس رفتاراش ی جوری شده قبلاتاناراحت میشدم گریه میکردم ارومم میکردبابغل یاه ...

چون بسکه گریه کردی گریه هات واسش عادی شده

سر هرچیز که آدم گریه نمیکنه دخترخوب

رفتار خانواده ی شوهرتو نمیتونی تغییر بدی ولی تا میتونی با شوهرت خوب باش و بهشون ثابت کن که برات بی اهمیتن بقیه

عزیزم من همیشه پیگیر پستات بودم خیلی جاها کوتاه اومدی ب خاطر همسرت ،علت این رفتار شوهرتو نمیفهمم آخه مردا بیشترشون تو نامزدی همش هوای ادمو دارن ولی نامزد شما همش حرف خودشه،ماشالله خیلی هم خوشگل و خانومی تو یکی از تاپیکا عکستو دیدم اگه اشتباه نکنم ،

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

باخانواده شوهرتم کاری نداشته باش بی احترامی اصلا نکن چون ارزش خودت وارزش خانوادت زیرسوال میره,یه گوشتوبکن در,اون یکی بکن دروازه,بیشترماخانوما این مشکل داریم اماغیرازصبرومتانت چاره ای نیس فقط اول شوهرت بچسب گلم

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖
با این رفتارت خودت باعث میشی ازت دور شه و بره سمت خانواده ش وقتی بعد از بحث باهم خوب بودین و گفتین ...

اخه من دلم ازش پره نبخشیدمش فقط بزورمیگفتم میخندیدم ک ناراحت نشه 😔😔😔اس بدم چی بگم نمیدونم اصلاتوصحبت باهمسرم خوب نیستم نمیتونم اونجوری ک میخام مشکلاتموبگم هرچی میگم ب دعواختم میشه شایدطرزبیانم خوب نیس .ازاول ی دختربی زبون وخجالتی بودم توارتباط برقرارکردن صفربودم الانم حتی دریغ ازی دوس .اخلاقم بدنیس حاضرم برطرفم هزارتاکارانجام بدم امامیبینم هیچ کاری نمیکنن برام ازشون دلخورمیشم باینکه درتوانشون هس

مردی ک عاشق زنش باشه حتی یک ثانیه تحمل قهر کردنشو نداره!!شوهرت هنوز بچست و شیر مادر لازم!!ک با حرف اونا شیر میشه!!!شوهرت باید یه زن مث من میداشت ک مو به تنش سیخ بشه  هیچ وقت حق دادنی نیست ..گرفتنیه!!زن مث گل میمونه اگه هی بخواد گذشت کنه پژمرده میشه و روحیش داغون میشه!!من اصلا ادمایی رو ک میگن گلم تو گذشت کن عب نداره و فلان و اینا رو نمیفهمم!من وقتی کسی کاری میکنه ک بخواد اخمی به ابروم بیاره رو همچین مودبانه میشورم پهن میکنم خشک میکنم جمع میکنم ک خدا میدونه    بزرگ ترین حق الناس حقیه ک خودت از خودت زیر پا بذاری.در کمال ادب همیشه محکم نظرتون و یا واکنشتون رو داشته باشید تا دیگران حریم تونو رعایت کنن

یکم با سیاست تر رفتار کن، هیچ وخ نگو خانوادت اینکارو کردن اون کارو کردن اگهذخودشم حرفی پیش کشید بگو فقط بخاطر تو چیزی نمیگم، رفتار اونام فعلا تحمل کن و خودتو بالا بگیر وختی رفتی خونه خودت حسابی وخ داری که بهشون بی محلی کنی

😘😚😜
عزیزم من همیشه پیگیر پستات بودم خیلی جاها کوتاه اومدی ب خاطر همسرت ،علت این رفتار شوهرتو نمیفهمم آخه ...

مرسی گلم 😔کوتاه اومدم چون گفتم همسرمه شریک زندگیمه اوناهم خانوادشن نبایدسخت بگیرم 

😔😔😔درک نمیکنه اصلاپشتم نیس رفتاراش ی جوری شده قبلاتاناراحت میشدم گریه میکردم ارومم میکردبابغل یاه ...

ببخشیدا ولی باید خرش کنی نرمش کنی بکشی طرف خودت ببین باید کمبوداشو براش پر کنی باز ببخشید اصطلاح هر استفاده کردم میخواستم به عمق حرفم برسی شوهر من به خاطرم به همه دنیا در افتاد چون هم عاشقم بود هم من بلد بودم چیکار کنم از کدوم راه وارد شم شوهره من کمبود محبت داشت کسی رو میخواست که درکش کنه منم با جون و دل بهش محبت کرد م الان بعد شش سال زندگی و دوتا بچه خانوادش حسرت رابطه مارو میخورن

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟