2777
2789
عنوان

ی لخظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 87 پست
مهسا جان این مسائل از طرف خانواده شوهر همیشه هست سعی کنید که اصلا اهمیت ندین واقعا ارزش نداره مرد ...

بخداخیلی بدباهام رفتارمیکنن منومیبرن جایی همشون میشینن باهم حرف میزنن ازهمه پذیرایی میکنن جزمن اصلاز من ن تعارف میکنن ن سمتم چیزی میزارن اصلاشکمونیستمافقط میگم اینکاراشون بی احترامی ب منه .بهم توهین میکنن چون ی موقع مریضم ظرف نمیشورم اماکاردیگه میکنم هرجی میخان میگن ی دعوای بزرگ راه میندازن 

رفته خونشون خانوادش پرش کردن احتمالا😒

دقیقا خیلی ب حرفشون گوش میده دلم میخادپی ام بدم بگم بازخانوادت پرت کردن ک سراغ نمیگیری اونازندگیموب گندکشیدن.بخدااگ زندگیم بپاشه تاخرعمرنمیبخشمشون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا خیلی ب حرفشون گوش میده دلم میخادپی ام بدم بگم بازخانوادت پرت کردن ک سراغ نمیگیری اونازندگیموب ...

نه اصلا پیام ندی اینو بگیا  نم بعد نه روز باز اولش بود ی جیز، الان که خودش مقصر بوده بعد این مدت بری طرفش بد عادت میشه یاد میگیرخ بالاخره تو میری سراغش

می دونم عزیزم تو سعی کن خانومی کنی و هیچی نگی فکر کنم با سکوت اونا سر عقل بیان 

شوهرت هم پشتت در میاد 

چون رفتار اونا رو میبینه 

البته من در موقعیت شما نیستم شاید خیلی اوضاع بد باشه

فکر کنم با کمی صبوری درست بشه

تا می تونی کم رفت و آمد کن.

می دونم عزیزم تو سعی کن خانومی کنی و هیچی نگی فکر کنم با سکوت اونا سر عقل بیان  شوهرت هم پشتت ...

دیگه خونشون نمیرم‌ امااباینکاراشون خیلی دلموشکوندن مخصوصاهمسرم ک بخاطراوناکلی توهین کردبهم

هیچوقت نذار این کارتون عادت بشه هرطور شده باهم حرف بزنید یا اس بده دلخوری هاتو بگو یا قرار بذار یه جا یا براش نامه بنویس بده دستش بذار بخونه اینجوری هم خودت راحت میشی حرص نمیخوری هم نتیجه می گیری قهر نکن به هیچ وجه خونتم رفتی به هیچ وجه از خونت قهر نکن بری خونه بابات مگر در مواقعی که دیگه ادامه زندگی سخت باشه از من به تو نصیحت ننه

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟  
نه اصلا پیام ندی اینو بگیا  نم بعد نه روز باز اولش بود ی جیز، الان که خودش مقصر بوده بعد این مد ...

😔😔😔😔😭دارم ازدلتنگی میمرم زندگیم شده جهنم باوجودخانوادش باینکه خانوادش دوسش ندارن فقط برپولش همسرمومیخان اماانقدرسادس ک حالیش نیس یاخودشوزده ب اون راه 

واقعا حتی نگرانشم نشدی که شاید مریض شده باشه یه اتفاقی واسش افتاده باشه دور از جون؟

ن چون باپدرم درتماسن کارشون نزدیک همه بعدم توتلگرام انلاین میشه هرازگاهی 

ن چون باپدرم درتماسن کارشون نزدیک همه بعدم توتلگرام انلاین میشه هرازگاهی  

با این رفتارت خودت باعث میشی ازت دور شه و بره سمت خانواده ش

وقتی بعد از بحث باهم خوب بودین و گفتین و خندیدین دلیلی نداره که شمام بهش زنگ نزنین

وقتی شما توقع دارین اول اون زنگ بزنه شاید اونم توقع داره شما هم همینکارو کنین

همین الان بهش پیام بده و قهرو خاتمه بده وگرنه به نبودنت عادت میکنه

به اونم حق بده نمیتونه از خانوادش بگذره اگه از اونا به راحتی بگذره مطمئن باش از تو هم میتونه بگذره

فقط باید به خوبی بهش بگی که با خانوادش حرف بزنه چرا تو رو نادیده می گیرند

باهاش بحث نکن

بحث کردن همه چی رو بدتر می کنه.

هیچوقت نذار این کارتون عادت بشه هرطور شده باهم حرف بزنید یا اس بده دلخوری هاتو بگو یا قرار بذار یه ج ...

😔😔😔درک نمیکنه اصلاپشتم نیس رفتاراش ی جوری شده قبلاتاناراحت میشدم گریه میکردم ارومم میکردبابغل یاهرچیزدیگه نازمومیکشید قربون صدقم میرفت باهام گریه میکرداماادلان ن گریه کنم ناراحت شم عین خیالش نیس ول میکنه میره باینکه مقصرخودشه .دیگه حتی گریه هم ارومم نمیکنه اصلاگریمم نمیگیره دیگه