2777
2789
عنوان

مامانم

75 بازدید | 8 پست

مامانم به بابا خیانت کرده بعدش تا مرز طلاق رفتن طلاق نگرفتن بعد مامانم گفت دیگه همچین کاری نمیکنما اینا بابام بخاطر بچه هایش گذشت بعد مامانم هعی به من می‌گفت گوشیتو بده من یه دوستم زنگ بزنم و اینا من دلم نمیخاد شماره جدیدم دست بقیه بیفته من میدادم این صحبت میکرد بعد فهمیدم داره با همون مرده صحبت می‌کنه 😐 

منم کلی پیشش گریه کردم سرش داد زدم حتی اما الا ن عذاب وجدان دارم به نظرتون حق بامنه که سرش داد زدم  .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعنی که با اون مرده صحبت می‌کنه ؟ کار مادرت اصلا قابل بخشش نیست داره خیانت می‌کنه و خیانت هیچ توجیهی نداره اون مرده هم که مامانت داره باهاش حرف میزنه ممکنه زن و بچه داشته باشه و مادرت به اونا هم خیانت می‌کنه

اینکه خودشو تباه کرده و  آبروی خوش رو برده به کنار دیگه چرا به دخترش ظلم می‌کنه با شماره دخترش با یه مرد غریبه حرف میزنه چیجوری دلش قبول می‌کنه همچین کاری رو با دخترش بکنه