2777
2789
عنوان

تولدت مبارک

81 بازدید | 7 پست

تولدت مبارک

۲۶ سالگیت مبارک

الان کلیی عوض شدی 

دیگه بزرگ شدی واسه خودت

دلم برات تنگه 

هرسال بهت تبریک میگم ولی تو هیچوقت نمی بینی. امسال چون منو از بلاکی درآوردی نمی تونم توی پی ویت بهت تبریک بگم مجبورشدم بیام اینجا برات بنویسم.

امیدوارم بهترین‌ها واست رقم بخوره عشق همیشگی من❤️❤️

سه سال از آخرین بار که باهات حرف زدم گذشته کاش می دونستی هنوز به یادتم💔

فردا می خوام برم جایی که برای اولین بار با هم رفتیم بیرون . بشینم و فقط فقط بهت فکر کنم و تولدت رو تنهایی جشن بگیرم

نمی دونم در چه حالی کجای دنیایی چیکار می کنی هیچی نمی دونم فقط آرزو می کنم که خوشحال باشی

همیشه بهم می گفتی هیچ وقت هیچکس تولدمو جشن نمی گرفت امیدوارم بعد از من هم یکی رو پیدا کرده باشی تا برات تولد بگیره و اونی که می خوای باشه

ببخش که خوب نبودم💔

دوست دارم💝

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بلاکی درآورده دیگه چرا تو پی وی تبریک نمیکی

نمی خوام غرورمو زیر پا بذارم

بعد سه سال تازه منو از بلاکی درآورده احتمالا فکر می کنه فراموشش کردم نمی خوام دوباره ازم متنفر بشه

شاید با یه دختر باشه ممکنه دختره ناراحت بشه

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد

میتونم بپرسم چن وقت باهم بودید و سر چی کات کردید؟

دو سال و نیم 

خصوصیات اخلاقی مون بهم نمی خورد 

آخری ها دیگه دوستم نداشت

منم دیگه خسته شده بودم از اینهمه جنگ و دعوا و فشار

نمی خوام غرورمو زیر پا بذارم بعد سه سال تازه منو از بلاکی درآورده احتمالا فکر می کنه فراموشش کردم ن ...

اره سه سال زمان زیادیه احتمالا شمارتو هم پاک کرده باشه و فکر می‌کنه که تو دیگه بهش پیام نمیدی از بلاک درآورده ببخش عزیزم که واضح گفتم تو هم یواش یواش باید فراموشش کنی به خودت فکر کن به آیندت مثل اون

بعد از دو سال و نیم متوجه شدید اخلاقاتون به هم نمیخوره؟!!!!!!

ده روز بعد از آشنایی مون بهش گفتم ما بهم نمی خوریم گفت نه اشتباه می کنی. بعد شش ماه خودش هم فهمید به خاطر علاقه ای که بین مون بود تا دوسال طول کشید بعدش اینقدر دعوا داشتیم که یه ماه قهر بود یه هفته آشتی. دیگه آخرش تموم کردیم