2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 63 پست

سلام عزیزان من روش لاغری خودمو بهتون گفته بودم میگم الان چاقماااا ولی وقتی خواسته بودم لاغر کنم از این روش جواب گرفته بودم

اول چن تا دستور العمل بهتون میدم تو یه هفته اینا رو رعایت میکنین یار کشی کنین با بچه هایی که میخوان لاغرشن دو به دو بشین بعد هر روز ساعت۱۱ شب از همدیگه بپرسین دستور العملا رو رعایت کردین یا نه اگه نکردین طرفتون میتونه شما رو تنبیه کنه)فحشتون بده عصبانی بشه اصلا دو روز ازتون پیگیری نکنه یا هر چند روز تا ادم بترسه )یا هم ورزشتونو اینا رو دوبرابر کنه و شما هم دقیقا همینکارو برا یارتون انجام بدین این نکته طلایییشه تو ۱ماه حجم زیادی لاغر کنین

حالا دستور العملای عمومی رو مینویسم 

۱.تا گشنه نشدی به غذا دست نزن 

۲.تا سیر نشدی دست از غذا  خوردن بردار

۳برنج داشته باشی ۷ ق مجازی بخوری حتی اگه هر روز داشته باشی

۴. سرخ کردنی ممنوعه

۵.قند و شکر و ملحقاتش مثل شربت ابلیمو و البالو و ..‌ نمیخوری

۶.وسایل کارخانه ای کلا تعطیله

تموم

شرط اختصاصی

روزانه هر کسی نسبت به بدنش که چربی تو کدوم قسمت زیاده ورزششو از اپ کاهش وزن برای بانوان ۲بار انجام میده هر بارشم یه ربع طول میکشه ...‌یه ورزش عمومی هست تو این برنامه روز۱ و ۲ داره اینو انجام ندین نسبت به اینکه کجاتون محل تجمع چربیاس ورزشای اون قسمتو ۲ بار تو هر روز انجام بدین

.....

کاربران گرامی

لاغری ۲ کیلوییتون تو هفته رو تبریک میگم خخخخخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.