ی_رهگذر مدیر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 عنوان حدس بزنین | مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 184 پست چندسالی ازدواج می کممشغلش و ویژگی هاش چیه؟هرکی بگه ۵ تا صلوات میفرستم واسش بی نشان... 1403/03/19 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8545 زندگی خوبی داری حسم بهش خوبه اما خودشحس میکنه انگار ازدواج واسش زوده خوب بخون انشالله قبولی مرسی ولی جواب سوالمو ندادین حسش بهم چیه ازدواج میکنیم ؟ کی پیشنهاد میده ؟ .
aaaaa166 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 7477 استرس نداشته باش حس خوب بده چند روزی با کسی در مورد مصاحبه حرف نزن انشالله 😘😘😘🌺🌺 میشه برای سه تا از حاجتهام صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4806 میشه مال منم بگی لطفا🙏ناراحت نمیشم فقط دوس دارم بدونم زودتر چیو عزیزم
mariio عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 33 اگه بتونی تمرکز کنی و خوب مطالعه کنی خیلی مهمان دعوت نکنی قبول میشی دختر اها پرسیدم صاحبخونه بیرونمون میکنه؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 میشه منم بگی توروخدا؟ صاحبخونه بیرونمون میکنه؟ نه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 11558 ازدواجت تا دو سال دیگه قطعی احتمالا آشنا انشالله خوب بخون که نتیجه اش ببینی محرابی کی بهم پیام میده جز اسی کسی منو ریپ نزنه
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4806 اشتباه ریپلای کردم گلی ببخشید استرس دارم قاطی کردم🙏 عیب نداره گلم
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4806 اها پرسیدم صاحبخونه بیرونمون میکنه؟ نه انشالله فرصت میده
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 س د ا ی شاید تو اسم ی فامیلش یکی از این حروف هست تو شغل اینده خودت با توجه به استعداد هایی که ... حروف کاملا درسته♥️ممنونم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 عزیزم منم میگی مصاحبه رو قبول نهایی میشم؟ ۷۰ نه ۳۰ ارهعزیزم حس ششم نیستم فقط حسمو میگم تروخدا ازدستم ناراحت نشین اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 اصلا اویزون نیستم من نه نگاش میکنم نه باهاش حرف میزنم خودش سر صحبت باهام باز کنه منم مهربون و خوب جو ... میدونم در اینده میگم اختلاف سنیتون چقدره؟من کلا حس خوبی به ازدواج تو دارم نمیدونم چرا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 ازدواج میکنم؟ اگه آره ازدواجم فامیلیه؟ اره فامیلیه حس نیستم فقط حسمو میگم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته