ی_رهگذر مدیر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 عنوان حدس بزنین | مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 184 پست چندسالی ازدواج می کممشغلش و ویژگی هاش چیه؟هرکی بگه ۵ تا صلوات میفرستم واسش بی نشان... 1403/03/19 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 اخرین سوالم چندسالگی ازدواج میکنم و شغلش چیه؟ الان ۲۳سالمه تا ۲۶ کردی شغل رو کلا درست نمیگم حدس فقط♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 مرسی عزیزدلم. استرسم کم شد خداروشکربیرونتون نمیکنه ولی دنبال خونه هم باشین ولی نه با عجله قبل اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
aaaaa166 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 7456 ۷۰ نه ۳۰ اره عزیزم حس ششم نیستم فقط حسمو میگم تروخدا ازدستم ناراحت نشین ممنون عزیزم میشه برای سه تا از حاجتهام صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 ممنون عزیزم اگر ناراحت شدین ببخشین حلال کنید اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
aaaaa166 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 7456 اگر ناراحت شدین ببخشین حلال کنید نه این چه حرفیه عزیزم😘😘 میشه برای سه تا از حاجتهام صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8514 میدونم در اینده میگم اختلاف سنیتون چقدره؟ من کلا حس خوبی به ازدواج تو دارم نمیدونم چرا زیاده ایشالا که خوب باشه مرسی گلم 🌸 .
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 نه این چه حرفیه عزیزم😘😘 فداتشم♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 زیاده ایشالا که خوب باشه مرسی گلم 🌸 ان شاءالله خواهش میکنم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
fereshte1717 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 20251 س د ا ی شاید تو اسم ی فامیلش یکی از این حروف هست تو شغل اینده خودت با توجه به استعداد هایی که ... عزیزم حسش به من میکی و حسش ب دوسدختر سابقش میگی/ عاشقم میشه؟
رامی۵۳۱۲ عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 2012 اگه استرس نداشته باشی انشالله میشی عزیزم میشه بگی دخترم ازدواج میکنه یانه ؟اگر بله چند سالگی ازدواج میکنه؟
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 عزیزم میشه بگی دخترم ازدواج میکنه یانه ؟اگر بله چند سالگی ازدواج میکنه؟ بله بنظرم سنی نداره اما شما چرا نگران ازدواجش شدی حدس میزنم سنش پایینه
رامی۵۳۱۲ عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 2012 بله بنظرم سنی نداره اما شما چرا نگران ازدواجش شدی حدس میزنم سنش پایینه خودش خواست ازشما بپرسم اگر لطف کنی جواب سوالاتش بدی ممنونم
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4793 خودش خواست ازشما بپرسم اگر لطف کنی جواب سوالاتش بدی ممنونم من حس ششم نیستم فقط حدس میزنم گلی نمی دونم دخترت چند سالشه حتی ولی بنظرم 28
رامی۵۳۱۲ عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 2012 من حس ششم نیستم فقط حدس میزنم گلی نمی دونم دخترت چند سالشه حتی ولی بنظرم 28 ممنون گلم درمورد آیندش چه حسی داری
رامی۵۳۱۲ عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 2012 من حس ششم نیستم فقط حدس میزنم گلی نمی دونم دخترت چند سالشه حتی ولی بنظرم 28 چون این چند ساله بیمار شده برا همین گفت بپرسم