ی_رهگذر مدیر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 عنوان حدس بزنین | مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 184 پست چندسالی ازدواج می کممشغلش و ویژگی هاش چیه؟هرکی بگه ۵ تا صلوات میفرستم واسش بی نشان... 1403/03/19 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ی_رهگذر مدیر استارتر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 اسی بزار من حدس بزنم حس شش هم نیستم بنظرم قد متوسطی داری و چهرت سفیده سن 21یا22 لپ داری صور ... یا جد سادات 😵💫😧درسته😧 بی نشان...
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 اسی بزار من حدس بزنم حس شش هم نیستم بنظرم قد متوسطی داری و چهرت سفیده سن 21یا22 لپ داری صور ... منم ترو بگم حس میکنم گندمی موهات بلنده یکم حالت داره موهات سنتم کمتر از ۲۴ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ی_رهگذر مدیر استارتر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 اسی بزار من حدس بزنم حس شش هم نیستم بنظرم قد متوسطی داری و چهرت سفیده سن 21یا22 لپ داری صور ... تو رو خدا بگو کی ازدواج می کنم و ویژگی هاش و شغلش چیه بی نشان...
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4806 یا جد سادات 😵💫😧 درسته😧 😁خیلی شر و شیطونی کنجکاوی ولی تقریبا زود رنجی
ی_رهگذر مدیر استارتر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 😁خیلی شر و شیطونی کنجکاوی ولی تقریبا زود رنجی نکنه میشناسی منو😧زودرنجم آره بی نشان...
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4806 منم ترو بگم حس میکنم گندمی موهات بلنده یکم حالت داره موهات سنتم کمتر از ... همش درسته ولی سفیدم 😁خب باز حدس بزن منم برای تو حدس میزنم
ی_رهگذر مدیر استارتر عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 475 😁خیلی شر و شیطونی کنجکاوی ولی تقریبا زود رنجی اون سوالامو جواب میدی لطفا بی نشان...
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 همش درسته ولی سفیدم 😁خب باز حدس بزن منم برای تو حدس میزنم باشه عزیزم توهم بگو🤗بامحبتی اندامت خوبه یکم پره خیلی خودمانی هستی ولی یک کوچولو حساسی ولی ادم گیری نیستی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
کفترکاکل_به_سرر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2638 اسی بزار من حدس بزنم حس شش هم نیستم بنظرم قد متوسطی داری و چهرت سفیده سن 21یا22 لپ داری صور ... منم هرچی به ذهنت میرسه بگو ربات حس ششم👇👇👇👇 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
asalnaz2323 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4806 نکنه میشناسی منو😧 زودرنجم آره دیوانه 😂😂از کجا بشناسمت گلمبنظرم خیلی تو ازدواج نا امید شدی ولی اصلا نگران نباش ازدواج خیلی نزدیکه و یهویی یک نفر هست از تو خوشش میاد شایدم خودت فهمیدی اینوو بهت اعتراف میکنه به زودی تو هم از اون خوشت امده😜
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8539 😁خیلی شر و شیطونی کنجکاوی ولی تقریبا زود رنجی برا منم بگو لطفا .
maryammmmmmmmm عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 5028 اسی بزار من حدس بزنم حس شش هم نیستم بنظرم قد متوسطی داری و چهرت سفیده سن 21یا22 لپ داری صور ... مشخصات منم بگو لطفا یا ماه تولدم میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8539 منم ترو بگم حس میکنم گندمی موهات بلنده یکم حالت داره موهات سنتم کمتر از ... برا منم بگو لطفا .
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 منم میخوام حدس بزنم فقط حدس😂😂🥺🥺 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 مشخصات منم بگو لطفا یا ماه تولدم مردادی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته