2777
2789
عنوان

مقایسه🥲

88 بازدید | 2 پست

یبار تو عمرم موند مامانم من رو با کسی مقایسه نکنه

لباسی میخریدم دوسش داشتم میگفت:مال فلانی رو ندیدی اون از تو خوش سلیقه تره

نمره خوبی می‌بردم میگفت:فقط تو نمره خوب بردی؟دیگه کیا بردن؟فلانی چند برد؟

تو فامیل ازم تعریف میکردن میگفت:نه بابا سارا هیچه!بخدا فلان دختر همسایه،فلانی خواهر زادم...این کار هارو کردن،اینطورین

یه بار گفتم:مامان خدایی دماغم رو دوست دارم به صورتم میاد

گفت:دماغ تو؟پس دماغ نیلیا دختر عموت چی؟والایی سارا اون خیلی قشنگ تره...

همیشه و همیشه یه عمر مقایسه کرد.هیچ وقت نشد بگه آفرین،آره تو هم خوبی،آفرین خیلی خوبه...

من موندم و یه دل پر حسرت...

ای کاش ذوقم رو کور نمیکردی مامان

مامان میدونی با این کارت باعث شدی بی اعتماد به نفس شم؟

اصلا تو جمع حرف نمیزنم،میترسم،از مقایسه و بد تر بودن میترسم...

اصلا تو اکثر جشن و مراسمات و مهمونیا شرکت نمیکنم . امسال عروسی دو تا از پسردایی هام بود.یک هفته تمام بقیه درگیر بودن و داخل مراسم و تدارکات و..... بودن. مامانم هم هرشب میرفت.راستش من چون اعتماد به نفسی ندارم ترسیدم شب های قبل از عروسی رو بیام.چون اکثرا فامیل نزدیک بودن و نمیخواستم مامانم دوباره مقایسه کنه.خلاصه یه پیرهن قرمز قشنگ خریدم برا شب عروسی که اکثرا حواس پرتی بپوشم.مامانم یه شب قبل عروسی بهم گفت:عکس لباساشون رو دیدم.وااای سارا لباس زندایی و دختر دایی و دختر خاله هات خیلی خوشگل تر از پیراهن توعه!نکنه فردا مسخرت کنن تک فامیل؟!خاک تو سرت ده بار گفتم اون کت و شلوار بنفش رو بخر...

ترسیدم از مقایسه دوبارش.شب عروسی رو به بهانه دل درد  و... پیچوندم و رفتم خونه دختر عموم تا اونا از مراسم برگردن.تو مراسم هم شرکت نکردم.

مامان کاش مقایسه نمیکردی کاش....

ترو خدا بچه هاتون رو مقایسه نکنید،قتل نکنید...

🖤🖤🖤🥺🥺🥺🥀🥀🥀

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.