lrapunzel مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 256 عنوان انقد دلم گرفته که نگو 90 بازدید | 14 پست یه نفر که خیلییییی اذیتتون کرده باشه.نزدیک ۱۰ سال همش خون به جیگرتون کرده باشه و همش دغدغه اش داشته باشید، میتونید ارزوی مرگش و کنید؟به شوهرتونم نمیتونید بگید چون تف سر بالاس آبروی خودتون میره🤦🏻♀️ 1403/03/19 | 18:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_هسدم عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 8404 نه ارزوی مرگ برا هیچکی نمیکنم. i don't have a specific personality my behavior depends on yours. INTJ🥷🏻
بادوووم_خانم عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 2704 خواهرمآرزوی مرگ نکردمآرزو کردم بمونه هربلایی سرم آورد سرش بیاد هزاربرابر خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.
lrapunzel مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 256 خواهرم آرزوی مرگ نکردم آرزو کردم بمونه هربلایی سرم آورد سرش بیاد هزاربرابر خدا منو ببخشه الهیولی انقد که از خدا خواستم درست بشه و نشدهگاهی میگم پس خدا کجاست که منو نمیشنوه
بادوووم_خانم عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 2704 خدا منو ببخشه الهی ولی انقد که از خدا خواستم درست بشه و نشده گاهی میگم پس خدا کجاست که منو نمیشنوه ببین من اندازه موهای سرم سختی کشیدمولی مطمئن باش خدا برات یه جایزه کنار گذاشتهنگران نباشآروم باش تحمل کن میدونم سختهمیدونم نفس آدم میخواد بند بیاد از ناراحتیولی تحمل کن خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.
lrapunzel مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 256 ببین من اندازه موهای سرم سختی کشیدم ولی مطمئن باش خدا برات یه جایزه کنار گذاشته نگران نباش آروم ب ... ممنونم بخاطر پیام قشنگت❤️ولی بخدا که روح و روانم و مریض کردهمگه یه دختر چقد توان و تحمل داره.از وقتی مجرد بودم این قضیه بوده تا الان که ازدواج کردم.اینکه در موردش به کسی هم نمیشه گفت خیلی بدترش کرده.
بادوووم_خانم عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 2704 ممنونم بخاطر پیام قشنگت❤️ ولی بخدا که روح و روانم و مریض کرده مگه یه دختر چقد توان و تحمل داره. ا ... خواهرته؟اذیتش درچه حده؟اگ دوس داری بگو هم آروم شی هم شاید راه حلی باشه خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.
lrapunzel مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 256 خواهرته؟ اذیتش درچه حده؟ اگ دوس داری بگو هم آروم شی هم شاید راه حلی باشه نه خواهرم نیست.واقعا انقد طولانی و مفصله که نمیشه شروع کرد.یه فامیل (پسر)میگه خانواده شما خیلی خوشبخته منم میخوام جز خانواده شما باشم.واقعا مریض روانیه
بادوووم_خانم عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 2704 نه خواهرم نیست. واقعا انقد طولانی و مفصله که نمیشه شروع کرد. یه فامیل (پسر) میگه خانواده شما خیلی ... خب چرا از دنیای واقعی و مجازی و گوشی و همه جا بلاک و قطع رابطه نمیکنی؟رابطه داشتید؟ خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.
lrapunzel مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 256 خب چرا از دنیای واقعی و مجازی و گوشی و همه جا بلاک و قطع رابطه نمیکنی؟ رابطه داشتید؟ نه نه اصلامن اصلا هیچوقت هم کلامش نشدمهمیشه در حد سلام علیک.تا هر چی بگیم سریع تهدید که خودم و میکشم.ازین میترسیم که خونش بشه گردنمون
lrapunzel مدیر استارتر عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 256 خب چرا از دنیای واقعی و مجازی و گوشی و همه جا بلاک و قطع رابطه نمیکنی؟ رابطه داشتید؟ من نمیدونم چت کردن اینجا چجوریه و کجاست.زیر تاپیک واقعا راحت نیستمچجوری میشه خصوصی باهات صحبت کنم؟
بادوووم_خانم عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 2704 نه نه اصلا من اصلا هیچوقت هم کلامش نشدم همیشه در حد سلام علیک. تا هر چی بگیم سریع تهدید که خودم و ... خب بکشه ب درکیه آدم آشغال کم میشهدرضمن کسی ک بخواد خودکشی کنه نمیگه هیچوقت خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.
بادوووم_خانم عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 2704 من نمیدونم چت کردن اینجا چجوریه و کجاست. زیر تاپیک واقعا راحت نیستم چجوری میشه خصوصی باهات صحبت کن ... درخواست دوستی ک بدی میای تو پاکت بالا حرف میزنیم خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.