2777
2789
عنوان

با سی سال سن کدومو انجام بدم😢

177 بازدید | 27 پست

خواهش می کنم خواهرانه راهنماییم کنید این آخرین فرصتمه 

با سی سال سن و دوتا بچه ی ۱۲و۸ساله شما باشیددرس میخونید مهندس میشید یا آرایشگری رو استارت میزنید 

سه تا امتحان باید بدم دیپلمو بگیرم رشته ام ریاضی هست بعد واسه کنکور بخونم برم مهندسی بخونم 

من به درس علاقه دارم ولی درآمدش بعدش هم مهمه واسم 

شما باشید کدومو ترجیح میدید

واسم دعا کنید لطفا🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت باید به نتیجه برسی  اونی رو انتخاب کن که بعدا حسرت نخوری که چرا اون یکیو انتخاب نکردم

واقعیتش به درس علاقه دارم ،ولی از هرکی میپرسی میگن بعدش درامد نداره الانم که متاسفانه همه چی شدع پول حتی احترام

واسم دعا کنید لطفا🙏

اینم در نظر بکیر که درس و برا چه کاری میخونی و حداکثر سن پذیرششم چک کن مثلا کارمندی و استخدام تا یه ...

مثلا مهندسی معماری محدودیت سنی داره؟

واسم دعا کنید لطفا🙏

آرایشگری درامدش اونقدری که فکر میکنی نیست و طول میکشه تا کارت بگیره ، یکم بتونی ادامه بدی میتونی به ...

مهندسی معماری چطوره ؟با این سن

واسم دعا کنید لطفا🙏

ارایشگری

تا بخونی و کنکور بدی و درست تموم شه و کار گیدا کنی با حقوق کم، ی 6 سالی طول میکشه 

همین تایم بذار رو ارایشگری هم کلی درامدش بیشتره هم زودتر ب درامد میرسی

کنارشم میتونی بری علمی کاربردی ای چیزی ازادی، مهندسیم اگر خواسی بخونی 

💍

ارایشگری تا بخونی و کنکور بدی و درست تموم شه و کار گیدا کنی با حقوق کم، ی 6 سالی طول میکشه  ه ...

نه عزیرم دوتاشو نمیتونم چون بچه هم دارم سنمم بره دیگه درس به دردم نمیخوره 

یعنی مهندسی بخونم ده سال دیگه در آمد خوبی نداره؟😢

واسم دعا کنید لطفا🙏

نه عزیرم دوتاشو نمیتونم چون بچه هم دارم سنمم بره دیگه درس به دردم نمیخوره  یعنی مهندسی بخونم د ...

کدوم مهندسی در امدش خوبه؟ اکثرا معمولی، 99 درصد 

مگر کارخونه ای داشته باشه شرکتی چیزی. 

طرف از دانشگاه شریف فارغ‌التحصیل شده شغلش آزاده 

💍