2777
2789
عنوان

خانما و آقایان، همه بیان

56 بازدید | 9 پست

بنظرتون چ دلیلی میتونه داشته باشه ک یک مرد با فامیلای خودش رفت و آمد میکنه با فامیلای داماداش (شوهر خواهراش) رفت و اممد میکنه و سعی داره همیشه تو همه مراسم هاشون باشه

ولی با فامیلای خانمش نه 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

حال نمیکنه با فامیلای خانمش.یا لجبازی با خانم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حال نمیکنه با فامیلای خانمش.یا لجبازی با خانم

چرا 

و چطوری باید باش رفتار کرد

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
مرض داره 😄😄

چطوری باش باید رفتار کرد 

چرا  و چطوری باید باش رفتار کرد

حساسیتت رو کم کن .چون تو حانواده همسر باید اداب معاشرتو ببشتر رعایت کنن مراقبم باشن با کسی خیلی جور نشن اتو بدن.همون دلایلی که خودت ببشتر دوست داری با حانواده خودت رفت و امدت ببشتر باشه تا شوهر

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
حساسیتت رو کم کن .چون تو حانواده همسر باید اداب معاشرتو ببشتر رعایت کنن مراقبم باشن با کسی خیلی جور ...

عزیزم حساسیت چی🤔😑

عزیزم حساسیت چی🤔😑

اینکه ناراحت میشن اینجور رفتار کن اونجور.یا متوجه بشه همسرت که خیلی مشتاقی .ببین همسره من برای حسادت رفت امدو دوست نداره مثلا چون میرم عمه هام کلی قربون صدقه ام میدن بچه هاشونم.بعدم پدرو مادرم مثلا خیلی احترام میذارن بعدم نمیتونه اونجا قلیون بکشه چون خانوادم حساسن و احترام خیلی مهمه براشون پاشو نباید دراز کنه و اینا ولی تو خانواده خودشون راحت دراز میکشه قلیون میکشه و هروقت بخواد از خواب بیدار میشه

اینکه ناراحت میشن اینجور رفتار کن اونجور.یا متوجه بشه همسرت که خیلی مشتاقی .ببین همسره من برای حسادت ...

هیچ کدومش نیست