2777
2789

من خودم قبلا این کارو کردم. اون موقع‌ها جوون بودم، انرژی زیاد داشتم. الآن کشش ندارم. سخته، آدمو خسته و ضعیف میکنه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به کارش داره منم دو شیفت کار می کنم از 8 تا 5 اداره ام از 8 تا 10 ام ترجمه می کنم سایت طراحی می کنم

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

ولی واسه شغلی مثل پرستاری خیلی سخته ادم از پا درمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

برای یک بنده خدا میپرسم

8ساعت تو شرکت کار میکنه

4 ساعتم اژانس

قراره اینجوری کار کنه جدیدا

البنه کارای قبلش که مشغول بکار بوده 12ساعته بوده حالا شده8ساعت

بنظرتون سخت نیست؟

خدایا خیلی دوستت دارم
من خودم قبلا این کارو کردم. اون موقع‌ها جوون بودم، انرژی زیاد داشتم. الآن کشش ندارم. سخته، آدمو خسته ...

با شما هستم لطف میکنید پاسخ بدید

خدایا خیلی دوستت دارم
با شما هستم لطف میکنید پاسخ بدید

چهار ساعت آژانس فکر نمیکنم خیلی سخت باشه. چون کل چهار ساعت که یکسره پشت فرمون نیست. ضمن اینکه دو تا کارش متفاوته. من اون موقع که میگم اینطوری کار میکردم، حداقل روزی 16-17 ساعت کار میکردم. همش هم پای کامپیوتر بودم. 

الآن شرایط اقتصادی یه جوری شده که چاره‌ای جز دو شیفت کار کردن نیست. مگر اینکه یه ذهن خلاق داشته باشه که بتونه با حداقل سرمایه یه کسب و کار راه بندازه و درآمد اضافه داشته باشه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
ببخشید چجور طراحی میکنید در امدش چقدره؟

عزیزم، دوستی که گفت کار طراحی انجام میده، یکی دیگه از کاربرا بود. من نبودم. کار من حروفچینی و صفحه‌بندی کتابه.

سایت های معمولی رو با ورد پرس بعضیاشونم با جوملا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درامدشم خوبه البته بیشتر ترجمه می کنم تا طراحی چون برای ترجمه بیشتر اوقات کار هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همسرمن ازساعت8صب میره ساعت4میادنهار ساعت6میره 12میادخونه...گاهی اوفات 2شب...من ازش گله میکنم ک چراهمش کارکار میگه واسع زندگی تلاش میکنم....امامن زیادحس تنهایی میکنم ..خداروشکر کارداره ...امابنظرمن تعادل خوبه

هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....