elegant_point مدیر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 449 عنوان ye lahzeh mishe byaee??🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 37 پست سلام دوستان این خیلی برام مهمه 🥺،کسایی که دانشجو بودین به نظرتون دختری که همه امتحاناشو تو همین ۱۰ دقیقه اول تموم میکنه سریع مینویسه ۲۰ هم میگیره و معدل الف باشه. از دید بقیه چه شکلیه؟منظورم هم از دید پسر است هم دخترا نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀 1403/03/19 | 13:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elegant_point مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 449 قدش چنده اسی؟قد مهمه هاااا همه چیش اوکیه،قدش از من ۱۰ سانت بلند تره ،منم قد بلندم خو😂 نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀
mahtabsetareh عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 1443 همه چیش اوکیه،قدش از من ۱۰ سانت بلند تره ،منم قد بلندم خو😂 دادامه منظورم اینه که ۱۹۰ هست حداقل؟ببین،چند سالته ؟اسمش چیه؟وجدانن اگه امیر بود خط بکش دورشووووو
elegant_point مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 449 دادامه منظورم اینه که ۱۹۰ هست حداقل؟ ببین،چند سالته ؟ اسمش چیه؟وجدانن اگه امیر بود خط بکش دورشوووو ... اره ۱۹۰ عه دقیقا امیر نیس اون ۲۱ من ۱۹ 😂 نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀
mahtabsetareh عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 1443 اره ۱۹۰ عه دقیقا امیر نیس اون ۲۱ من ۱۹ 😂 خب اوکیتیپش چطوره؟لش بگ استایل سیاه هم رنگ چشات؟🤣
elegant_point مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 449 اره ۱۹۰ عه دقیقا امیر نیس اون ۲۱ من ۱۹ 😂 خودمم قدم ۱۷۵ عه نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀
elegant_point مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 449 خب اوکی تیپش چطوره؟ لش بگ استایل سیاه هم رنگ چشات؟🤣 لش نیست یه شلوار جین زغالی با تیشرت آستین کوتاه تا روی آرنج می پوشه پسر متینیه😂 نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀
mahtabsetareh عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 1443 لش نیست یه شلوار جین زغالی با تیشرت آستین کوتاه تا روی آرنج می پوشه پسر متینیه😂 اوکی🤣🤣ببین اگه لیاقتشو داره برو تو نخشنه اینکه فردا پس فردا بگی کاش اصن بش فکر نمیکردم
elegant_point مدیر استارتر عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 449 اوکی🤣🤣 ببین اگه لیاقتشو داره برو تو نخش نه اینکه فردا پس فردا بگی کاش اصن بش فکر نمیکردم آره خودمم میترسم،ولی اول باید بتونم باهاش حرف بزنم بتونم بشناسمش🌹 نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀