2777
2789
عنوان

قرص گین آپ

160 بازدید | 21 پست

سلام دوستان روز بخیر

کسی از قرصهای گین آپ برا حجم دهی سی نه و با سن استفاده کرده؟؟ نتیجه داد عوارض نداره؟ 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

این قرص

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام و ادب

من یک ماه برای چاق شدن استفاده کردم فقط یکم صورت ورم کرد چاق هم نشد بعدش کبد چرب گرفتم 

اصلا گول اینارو نخورید ورزش کن  برو باشگاه سیب زمینی اپز و تخم مرغ ماکارونی حجم دهندس 

من واسه اشتها دو هفته ست شروع کردم اشتهام زیاد شده و تپل شدم 

عوارض نداره؟ 

سلام و ادب من یک ماه برای چاق شدن استفاده کردم فقط یکم صورت ورم کرد چاق هم نشد بعدش کبد چرب گرفتم&n ...

خیلی راه ها رو رفتم رازیانه قرص ویتامین شنبلیله و... هیچ کدوم جواب ندادن🥺

سلام پیشنهاد میدم نخوری

من دوره شو تمام کردم بشدت چاق شدم ولی پوستم تیره شدهمه ی بدنم جوش زد بعد ۲هفته معد درد شدیدی گرفتم و کلا برگشتم مث قبلم وحتی لاغرترهم شدم

«دوست داشتن آدما ربطی به کنار هم بودنشون نداره»
بچه ها خیلی مراقب باشید  آخرین نفری که با قرصای چاقی لاغری مرد علیرضا داوود نژاد بود کبد ‌‌کل ...

من کبد چرب گرفتم دارو مصرف میکردم تارفع شد قرص گرونی هم خریدم از عطاری معتبر جواب نداد اوایل یکم پف میشه بدن بعدش هزارتاعوارض

سلام پیشنهاد میدم نخوری من دوره شو تمام کردم بشدت چاق شدم ولی پوستم تیره شدهمه ی بدنم جوش زد بعد ۲ه ...

سلام،،، الان خوب شدید؟؟ 

من برا بزرگ شدن سی نه میخوام