کسی از قرصهای گین آپ برا حجم دهی سی نه و با سن استفاده کرده؟؟ نتیجه داد عوارض نداره؟
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡
با اینکه الان ۸ماه میگذره نه متاسفانه هنوز معده درد دارم ولی رنگ اصلی پوستم برگشت و جو ...
ای بابا
بلا ازت ب دور ان شاءالله هرچه زودتر خوب بشی
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡
من اومدم همین نی نی سایت تحقیق کردم همه گفته بودن با یه دوره مصرف چیزی نمیشه اگه واقعا کبد و ا ...
منم
میترسم عوارض داشته باشه بدتر بشم🙁
سلام عزیزم،،، نه از هرکی پرسیدم راضی نبود،،،منم بیخیال شدم
داخل باسلام از یکی پرسیدم گفت فقط شکمم بزرگ شد وگرنه تاثیری نداشت