2777
2789

اصلا نگران نباش دختر خاله شوهرت هیچ غلطی نمیتونه بکنه من دارم بهت میگم . بزار بره شکایت کنه صداتم بده قاضی. اخرش یه پونصد هزارتومن که فکر نمیکنم شاید جریمه کنن. مورد داشتیم تهدید به قتل کرده قاضی رد کرده.اصلا نگران نباش

اصلا نگران نباش دختر خاله شوهرت هیچ غلطی نمیتونه بکنه من دارم بهت میگم . بزار بره شکایت کنه صداتم بد ...

خدا کنه اینجور که میگین باشه از پنجشنبه از استرس دارم بالا میارم

دخت شیرازی🥹💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا جایی که میدونم ویس برای دادگاه قابل استناد نیست خصوصا حالا که با هوش مصنوعی میشه صدای همه رو ایجاد کرد

امروز در جوان ترین سنی هستی که از اینجا به بعد خواهی داشت،ازش لذت ببر
خدا کنه اینجور که میگین باشه از پنجشنبه از استرس دارم بالا میارم

چرا فکر میکنی رو هوا یچی بهت میگم؟ مطمئنم اصلا برای اینچیز خودتو نگران نکن مخصوصا که مشکلات شما خانوادگیه که کلا قاضی جدی نمیگیره

چرا فکر میکنی رو هوا یچی بهت میگم؟ مطمئنم اصلا برای اینچیز خودتو نگران نکن مخصوصا که مشکلات شما خانو ...

اخه شوهرمم میخواد بیاد شاهدش بشه

دخت شیرازی🥹💕

[QUOTE=342046365]اخه شوهرمم میخواد بیاد شاهدش بشه[/QUOTEبزار شاهد بیارن بزار بگن همه حرفارو زدی. رای مهمه که برای اینحرفا توی دعوا کلا هیچ اتفاقی نمیفته شاید میگم شاید دیگه خیلی پیاز داغشو زیاد کنن جلو قاضی یه جریمه پولی بشی. که مطمئنم اونم نمیکنن