2777
2789
عنوان

کمبود ذهنی.....😔

800 بازدید | 69 پست

دختر عموم کمبود ذهنی داره.. یعنی چی؟

دلم ب حالش سوخت 

الان ازدواج کرده بچه داره همش ۲۴ سالشه از پس زندگیش برنمیاد همش تو گوشی رمان میخونه 

کارای خونه انجام نمیده آشپزی نمیکنه بچه اش همش ب مامانش میگه برام غذا درس کن گشنمه ... باید ده دفعه بگه تا این پاشه یچی درش کنه 

مامانش گریه میکرد اخه نوه اش زنگ زده بود میگف مامانم برام غذا درست نمیکنه من گشنمه مامانم خیلی بیخیاله 

‌..زن عموم گریه میکرد میگف چن سال پیش بردمش پیش دکتر از سرش عکس انداختن گقتن این کمبود ذهنی داره تنهایی اط پس زندگیش برنمیاد باید کمک داشته باشه

..سر همین روال زندگی همش با همسرش دعواشون میشه عصابشم خراب شده پیش روانپزشک میره هرماه  قرص میخوره😔

مامانش سرکار میره ولی باز هر دوسه روز میره سر میزنه کاراشو انجام میده میاد 

ولی آخه تا کِی؟؟ 

شماها راه حلی نمیشناسید 

شبها تا صب با گوشی ومیره صبحاهم تا عصر میخوابه 

تازه چن روزه ک شوهرش گوشیشو شبا میگیره و صبحا میده دستش 

خیلی خوشگله و خوش قلب و خوش اخلاقه 

ولی خیلییی هم ساده اس رفتارش حرف زدنش همه چیش 

جیگرم براش خونه

کم‌توان ذهنی بوده و شوهرش دادن ؟ 

کم توان ذهنی بوده و دکتر اجازه بارداری داده و فرزندش سالم است؟ 

نه عزیزم ،مشکل ایشون احتمالا روحی است نه جسمی ، شاید افسردگی داره که نه غذا میپزم نه به زندگی و بچه رسیدگی میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد اینکه تو ۶ ماهگی از دست عموم افتاده زمین ...

یعنی عموم اومده بغلش کنه ایستاده بعد میبره بالا بچه رو ک از دستش با سر میاد زمین چشاش خون میشه میبرن دکتر ک دکتر میگه بعدا وقتی بزرگ بشه مشخص میشه

بعد اینکه تو ۶ ماهگی از دست عموم افتاده زمین ... یعنی عموم اومده بغلش کنه ایستاده بعد میبره بالا بچ ...

یعنی ممکنه ب اون ضربه مربوط باشه؟؟

آخه روانپزشک گفته بوده ب ضربه ربطی نداره

😐😐مگه وظیفشه؟ چرا اینجیزا رو همش به چشم زن میبینید اگه ی زن حمالی نکنه براتون عجیبه

بابقیه چیزاکارندارم .ولی وقتی مادرشده وظیفه ی بزرگ کردن وتربیت یه بچه روبه عهده گرفته .بایدباهاش بازی کنه .غذادرست کنه و...

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
کم‌توان ذهنی بوده و شوهرش دادن ؟  کم توان ذهنی بوده و دکتر اجازه بارداری داده و فرزندش سالم اس ...

اخه چن سال پیش دکتر عکس از سرش گرفته و این حرف رو زده ...

دلم براش میسوزه ک تو این سن قرص اعصاب میخوره 

ب نظرتون چاره چیه؟؟ 

خانوادش که میدونستن مشکلش چیه چرا شوهرش دادن؟ نباید شوهر میکرد اگه الان چنین چیزی ازش انتظار دارن 

خب پیش خودشون یه فکری کردن که گذاشتن دخترشون ازدواج کنه دیگه پس الآنم حق دخالت ندارن 

⁦♥️⁩
😐😐مگه وظیفشه؟ چرا اینجیزا رو همش به چشم زن میبینید اگه ی زن حمالی نکنه براتون عجیبه

اولا که یه مادره!  اگه بچه بود شاااااید یذره میتونستم حرفتو قبول کنم عزیز ! مادر باید برا بچش تمام توانشو بذاره

دوم اینکه وقتی ازدواج کردن زن و شوهر معمولا باهم توافق میکنن اگه هردو شاغل باشن هردو تو خونه کمک کنن اگه هم فقط مرد خونه قراره نون آور باشه پس زنه هم کارای خونه رو انجام بده !!! نمیشه که مرده از صبح تا شب زحمت بکشه زنه عین خیالش هم نباشه ... مرده هم میگه بدرک من نمیخوام برم سرکار

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
واقعا میدونن بچشون کمبود ذهنی داره بعد شوهرشم میدن؟ اون شوهر چه گناهی داره مگه

عزیزم بعد از اینکه شوهر دادن  فهمیدن 

یعنی بعد از شوهر دادنش بردن دکتر عکس گرفتن