2777
2789
عنوان

به کیف پول وصل میشه

554 بازدید | 28 پست

یه کلیپ دیدم گفته بود اولین قدم همستربرای پرداخت پول. یه قسمت بود که وصل به ولت رو توضیح داده بود ولی نوشته بود کامینگ سون یعنی به زودی میاد

من همون قسمت رفتم توگوشیه خودم ولی کامینگ سون نبود. کامل اسم ولتارو برام اورد

یعنی الان میتونم سکه هامو انتقال بدم ولت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کم ۱۰ میلیون سکه پروفیت ۴۲😭😭😭ولی خواهرم یک میلیارد سکه داره

پروفیتش چنده؟

از کِی دارش؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خیلی کم ۱۰ میلیون سکه پروفیت ۴۲😭😭😭ولی خواهرم یک میلیارد سکه داره

بدم نیست اگه وصل کردی به ولت ببین چندتا توکن بهت میده ببینیم پروفیت مهمه یا سکه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بدم نیست اگه وصل کردی به ولت ببین چندتا توکن بهت میده ببینیم پروفیت مهمه یا سکه

چی مهمه

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

پروفیتش کمه . نمیدونم چکارکرده سکه هاش انقدر شده هرچی میگم بهم نمیگه

زیر ۶۰۰کا هست؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙