2777
2789
عنوان

چرا پسرا انقد هوس باز شدن؟!

1003 بازدید | 20 پست

هر کیو میبینی درگیر رابطه های بیخودیه

دیروز اکثر تاپیکا طلاق و کات بود 

میان با احساس دخترا بازی میکنن وقتی دست رد به سینشون میزنی میرن محو افق میشن

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنس مفته دیگه.. دخترامون اینقدر خودشون رو کوچیک کردن که پسر ها ارزش نمیدونن به یکی پایبند باشن  ...

اره کلا همه چی تقصیر دخترا و خانوماست، مردا همه پسر پیغمبرن، هر کاری ام دلشون بخواد میتونن بکنن چون جنس مذکرن، بسه دیگه اه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

پسرا از همون‌ اول همین بودن ذاتشون اینه  بايد وارد رابطه نشی همین

پسرای دهه ۵۰ یا اوایل ۶۰ اینطوری نبودن حجب و حیا داشتن

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

اره کلا همه چی تقصیر دخترا و خانوماست، مردا همه پسر پیغمبرن، هر کاری ام دلشون بخواد میتونن بکنن چون ...

این نتیجه مفت بودن دختراست ...

قدیما ارزوشون دیدن موی دخترا بود الان همه چیژشون پیداست ..‌

مردا هم که به یکی قانع نیستن 

❤❤❤
جنس مفته دیگه.. دخترامون اینقدر خودشون رو کوچیک کردن که پسر ها ارزش نمیدونن به یکی پایبند باشن  ...

بین دخترها هم دوستی همزمان با چند تا پسر دیده میشه .  

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

این نتیجه مفت بودن دختراست ... قدیما ارزوشون دیدن موی دخترا بود الان همه چیژشون پیداست ..‌ مردا هم ...

اره ،شما حرف بعدیتم درسته! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اونا کتک اینا میزدن 

مرد سالار بودن

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

مرد ديگه نيست انگار 

من فكر ميكنم اگه صدا سيما سبك سريالهاشو شبيه سريالاي كره اي ميكرد واقعا فرهنگ سازي ميشد ، تو سريال به جاي زرنگ نشون دادن ادماي بد و كلاهبردار بهتر بود از عشق و وفداكاري و وفاداري صحبت ميشد و اموزش ميدادن يه مرد بايد چطور با زن رفتار كنه بلكه ياد بگيرن اين پسرا ... از كجا بابد ياد بگيرن ؟ مادراشون كه فقط قربون صدقه ، بعد از ازدراج محبت رو مثلا بيشتر هم ميكنن تعهد ياد نميدن ، تو فرهنگ ما مرد هر كار بكنه عيب نيست براش! اگه خيانتي بكنه! ميگن حالا كاري نكرده مرده ديگه! نميخواي برو دختر براي پسرم فراوونه! ارزشها بايد از جايي ياد گرفته بشه ديگه مال ما هيچ جا نيست

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

خيلي از اونا هم الان تو سن ٤٠ و خورده اي خيانت ميكنن ، وقتي ارزشها عوض شذه كسي كه اون حس دروني رو از تعهد و مسئوليت پذيري نداره خب ميگه چرا من عقب بمونم ؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹