2777
2789
عنوان

بی پولی

141 بازدید | 6 پست

بی پولی داره بهم فشار میاره دارم داغون میشم چیکار کنم ؟؟؟

اخع با ماهی  ۱۰م بدون بیمه مستاجری و...اونم تو تهران بنظرتون کمر شکن نیست ؟؟؟

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد بی پولی کشیدم مستاجری هم کشیدم واقعا سخته استرس زیاد داره توکل به خدا کن ازش بخاه نماز اول و ...

روزی دست خودشه هاا

ولی نمیدونم چرا  مسایل اقتصادی دخالت نمیکنه

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
روزی دست خودشه هاا ولی نمیدونم چرا  مسایل اقتصادی دخالت نمیکنه

درسته

در کل حساب کتاب خدا با ما فرق میکنه

شاید باورتون نشه من از عید بیکار شدم کار جدیدم هنوز جور نشده که مشغول بشم تو این ۳ ماه فقط از خدا خاستم دستم جلوی کسی دراز نشه دستم خالی نشه خداشاهده از جایی که فکرشو نمیکردم پول اومد دستم هنوز خودم متعجب موندم

البته نماز اول وقت میخونم. ذکر کیمیا رو بعد از نماز میخونم. روزی یکی دو صفحه قران میخونم. استغفار هم زیاد میکنم همه این ها بی تاثیر نیست. خدا رو شکر کارمم داره اوکی میشه.

درسته در کل حساب کتاب خدا با ما فرق میکنه شاید باورتون نشه من از عید بیکار شدم کار جدیدم هنوز جور ...

همه این دعاهای ک گفتین ب اضافه نماز شب و...چند سال میخونه.

ولی همیشه جیبش خالی.

خستم از نداری کاش معجزه شه

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
همه این دعاهای ک گفتین ب اضافه نماز شب و...چند سال میخونه. ولی همیشه جیبش خالی. خستم از نداری کاش ...

درست میگید بالاخره هر کسی یه رزق و روزی داره ان شالله اون چیزی که منتظرش هستین براتون اتفاق بیفته