ghggjhnehfg مدیر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 148 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 56 پست سلام من حدودا 4ماهه عمل کردم هر روز که بلند میشم میرم جلو آیینه بینیم یه شکلیه یه بار طبیعی یه بار نیمه فانتزی اون مدلی که دادم نیمه فانتزی بوده و پره های بینیم هنوز پهنه بنظرتون ورمش میخوابه؟ 1403/03/19 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niliuuuuum عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 246 گوشتی ۶۵ میگیره با اتاق عمل ؟ من بینیم گوشتی و کوتاهه خیلی دنبال دکتر کشتم الان دکتر لطفی یگانه تو اینستا کاراش قشنگه نمیدونم اعتماد کنم یا نه
ghggjhnehfg مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 148 بینیت گوشتیه یا استخونی من بعدشش ماه هنو ورم داره میکن تایکسال معلوم نمیشه فرم اصلی بینیت و شکلیه هم گوشتی بود هم استخوانی
بیتا۶۲۰۹ عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 272 گریه چرا آخه صبور باش بیا عکس بزاریم ببینیم چطور شده دقیقا اسی عکس بزار😅
oooonikoooo عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 1491 هم گوشتی بود هم استخوانی مبارکت باشه ممنونمفعلا صبر داشته باش.وقتی صبحا دماغت شکلش فرق داره پس هنوز خیلی ورم داره.تا زمانی هم که ورم داره باید ازش مواظبت کنی تلاش میکنم برای سرنوشت
ghggjhnehfg مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 148 میگن نباید چیزای خیلی شور وتند بخوری زودتر ورمش بره من خیلی پرهیز میکنم ولی بازم ورم دارم
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28717 دقیقا اسی عکس بزار😅 من اسی نیستم عکس گذاشتم منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28717 من خیلی پرهیز میکنم ولی بازم ورم دارم عکس ببین تا قبلش بزارم منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
بیتا۶۲۰۹ عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 272 با اتاق عمل ؟ من بینیم گوشتی و کوتاهه خیلی دنبال دکتر کشتم الان دکتر لطفی یگانه تو اینستا کاراش قشنگ ... اره حتی با عکس گفتن خود دکتر میگیره دکتر یگانه هم کاراشو دیده بودم ولی ازون دکترا بود که میگفت بیا بعد قیمت بگه حتی حدودش هم نمیگفت ولی کلا بینیت گوشتیه سه تا دکتر خیلی خوبه یکی مفرد یکی شیرزادگان یکی کامیابی
ghggjhnehfg مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 148 تا یک سال حداقل باید صبر کنی تا فرم اصلیش رو نشون بده کلا بینیم احساس میکنم از کنارطبیعی عمل کرده ولی از روبه روبه نیمه فانتزیه
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28717 کلا بینیم احساس میکنم از کنارطبیعی عمل کرده ولی از روبه روبه نیمه فانتزیه عکس بزار منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
بیتا۶۲۰۹ عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 272 من خیلی پرهیز میکنم ولی بازم ورم دارم خب زمان باید بدی خیلی دستکاری شده اون بینی ورم کلا طبیعیه دیگه
niliuuuuum عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 246 اره حتی با عکس گفتن خود دکتر میگیره دکتر یگانه هم کاراشو دیده بودم ولی ازون دکترا بود که میگفت بیا ب ... یگانه دستمزد خودش الان ۸۰ تومن ایناس . کامیابی هم قبلا تعریفش رو شنیدم. میگم کارش خوبه
oooonikoooo عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 1491 اره حتی با عکس گفتن خود دکتر میگیره دکتر یگانه هم کاراشو دیده بودم ولی ازون دکترا بود که میگفت بیا ب ... کدوم مفرد ؟محمدی مفرد چطوره کارش ؟ تلاش میکنم برای سرنوشت