2777
2789

سلام

ی کلاس آنلاین شرکت کردم واسه استاده عکس ی وسیله فرستادم دیروز که اگه خوبه کارمو شروع کنم حالا میبینم توی چنلش داره مسخره بازی در میاره ولی جواب منو نمیده 

دوباره پیام دادم ولی انگار ن انگار

بغض گلومو گرفته نمیدونم چرا اینطوری میکنه

چطور میتونه جواب مسخره بازیارو بده جواب منو نمیتونه بده

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

براش یه پیام بفرست هوی یابو 

جواب میده 

بعد بهش بگو ببخشید دوبار پیام دادم جواب ندادید مجبور شدم به اسم.کوچیک صدا بزنم تا جواب بدید

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

براش یه پیام بفرست هوی یابو  جواب میده  بعد بهش بگو ببخشید دوبار پیام دادم جواب ندادید م ...

ن زشته بخوام اینطوری حرف بزنم 

بغض ولم نمیکنه حالم بده معده درد و سر درد شدید دارم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا نظرش مخالفه یا براش مهم نیستی بیخیالش شو

نمیدونم چیکار کنم

پیامام رو پاک کنم نکنم نمیدونم

همه امید و آرزوم این کلاسه

آموزشش خوبه ولی اصلا جواب نمیده

کلاس آموزشی میفروشه یا میخوای براش کار کنی؟ در چه مورده

کلاس آموزشی

خب مهم نیست صبر کن خودش جواب میده اگه خیلی خوبه آموزش هاش البته صبر کن تو این زمان به کارات برس فک ...

تموم فکرم رو درگیر خودش کرده

اون پیام جدیده رو که امروز واسش فرستاده بودم رو پاک کردم گذاشتم همون پیام بمونه 

نمیخوام خودمو از این که هستم سبک تر کنم

جالب اینه که حتی از شدت استرس نمیتونم تمرین کنم

این همه استرس و نگرانی برای فقط یه پکیج طبیعی نیست!

کل زندگیم شده استرس خسته شدم دیگه

باورت میشه این دو روز انقد گریه کردم نا بهم نیست و از کلاسه دل زده شدم

همش میگم نکنه استاده از من خوشش نیومده ؟نکنه اگه جواب داد بد باهام صحبت کنه 

هزار تا اما و اگر توی ذهنمه

دوستش داری مگه

اون حرفه رو آره