2777
2789

شوهر من پدرش فوت شده چندین ساله امشب یکم بگو مگو و بحث کردیم یهو ازدهنم پرید گفتم خودتو زیاد بالا نگیر اونایی ک پدرمادر دارن چیکار کردن ک تو ک بابا نداری میخای بکنی خیییییلی خجالت کشیدم از حرفم روم نمیشه تو چشماش نگاه کنم ناراحت شد رفت تو اتاق خوابید خیلی دلم براش سوخت لعنت ب متاهلی کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم ک باعث بشم دل شریک زندگیم بشکنه گ ه تو اعصاب من 😭😭😭😭😭

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو از دلش در بیار خیلی بد گفتی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

برو الان بگو کنترلم از دست دادم چرت گفتم از شدت عصبانیت

خیلی اخلاقش بده کینه ایه😭😭

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

بابا ندارم یه لحظه تصور کردم کسی اینو بهم بگه بغضم گرفت

برو از دلش در بیار

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
بابا ندارم یه لحظه تصور کردم کسی اینو بهم بگه بغضم گرفت برو از دلش در بیار

😭😭😭😭😭😭😭

بد گفتی واقعا 

معذرت خواهی کن 

حق به جانب هم نباش و شرمندگیتو نشون بده

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

دختر چطور شد یهو اینو گفتی؟

مگه چقدر عصبانی ات کرده بود که اینو بگی؟

نمیخام ناراحتیتو بیشتر کنم ولی خدایی خیلی بد گفتی 

اون بیچاره هم جواب نداده مستقیم رفته بخوابه یعنی دلشو بدجور سوزوندی 

ای واااای یه لحظه خودمو گذاشتم جای تو اینطوری شوهرمو ناراحت کنم واقعا بدجور عذاب وجدان میگیرم 

سعی کن دیکه هیچوقت در این حد ناراحت نکنی 

خوبه که پشیمونی  حالا چه ربطی به بابا داشتن داشت  ازش معذرت خواهی کن

تاپیک رو درست بخون تا ربطشو بدونی😐😐