2777
2789

سلام خانما 

من تو شیش هفته هستم

و توازمایشم کم کاری تیروئید داشتم ۴.۳۰ بود

دکتر قرص لووتیروکسین ۵۰ داد هروز صبح ناشتا بخورم و یکماه دیگه مجدد ازمایش بدم.

کسی بوده مثل من؟رو بچه تاثیر بدی نذاشته؟بااین قرص کنترل شده؟

واینکه صبح ناشتا بخوریم بعدش چندساعت بعد باید صبحانه خورد؟

نیمساعت قبل صبحانه ... نگران نباش با دارو کنترل میشه و مشکلی پیش نمیاد ... 

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم کم کاری تیرویید دارم دقیقا به اندازه شما و از این قرص استفاده میکنم تا الان ک ۲۲هفته هستم هیچ مشکلی پیش نیومده اتفاقا اگر مصرف نکنی برای بچه ضرر داره کم کار بودن

هم باعث میشه بیشتر چاق بشی اگه قرص نخوری

من صب نشتا ک میخورم تا یک ساعت بعدش صبحانه میخورم البته بعضی وقتها زود تر هم میخورم مشکلی پیش نمیاد

اما بعد اینکه قرص خوردی زیاد نباید گشنه بمونی

نیمساعت قبل صبحانه ... نگران نباش با دارو کنترل میشه و مشکلی پیش نمیاد ... 

میشه مثلا ساعت ۷صبح پاشم قرص بخورم بعد بخوابم ساعت ده و یازده صبونه بخورم؟

اشکال نداره سه چهار ساعت بعد صبحانه بخورم؟

سلام منم کم کاری تیرویید دارم دقیقا به اندازه شما و از این قرص استفاده میکنم تا الان ک ۲۲هفته هستم ه ...

من ساعت هفت صبح بخاطر شوهرم بیدار میشم قرصو میخورم 

ولی بعدش میخوابم 

مشکلی نداره ساعت ده و یازده صبحانه رو بخورم؟

میشه مثلا ساعت ۷صبح پاشم قرص بخورم بعد بخوابم ساعت ده و یازده صبونه بخورم؟ اشکال نداره سه چهار ساعت ...

بهتره قرص رو نیم تا یه ساعت قبل غذا مصرف کنی ... 

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

نگران نباش عزیزم من از قبل بارداری کم کاری تیروئید داشتم ت بارداریم داشتم دخترمم دنیا اومد خداروشکر هیچ مشکلی نداره

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎

نه عزيزم چيزي نميشه اما زير نظر متخصص غدد باش، من هم كم كاري تيروييد دارم و باردارم و ناشتا نيم ساعت تا يكساعت قبل صبحانه قرص ١٠٠ ميل ميخورم ماهي يكبار ازمايش تيروييد ميدم و تحت نظرم، رعايت كني چيزي نميشه نگران نباش كه نگراني و استرس واست سمه 

میشه مثلا ساعت ۷صبح پاشم قرص بخورم بعد بخوابم ساعت ده و یازده صبونه بخورم؟ اشکال نداره سه چهار ساعت ...

عزیزم هیچ‌ مشکلی نیست. مهم شکن خالیه. همون موقع که بیدار میشی بخور و نیم ساعت بعد صبحانه. منم سر هر دو مشکل داشتم. الان هر دو عالی

ببین باید tsh دو و نیم به پایین باشه، تا آخرین روز ماه نهم که زایمان کردی.

حتی دکتر هم نگه هرررررر ماه حتما برو بگو می‌خوام فقط برای tshآزمایش بدم. خیلی از دکترها تا تنظیم شد قطع میکنن قرص رو که این بده. من خودم هر ماه آزمایش دادم و خودم عدد رو با قرص زیر دو نیم نگه داشتم 

من ساعت هفت صبح بخاطر شوهرم بیدار میشم قرصو میخورم  ولی بعدش میخوابم  مشکلی نداره ساعت د ...

نه مشكلي نداره مهم اينه كه ناشتا بخوري و بيشتر از نيم ساعت بعدش صبحانه نخوري، حالا اگه ضعف نداري أشكال نداره ده -يازده صبحانه بخوري