2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضیه پروانگی چیه ؟ چند جا شنیدم 

نظرم درباره پروانه ها عوض شد که😐😂

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...

قضیه پروانگی چیه ؟ چند جا شنیدم  نظرم درباره پروانه ها عوض شد که😐😂

اون کاربره هست عشق اتشین متاهله رفته بایه مردمجرددوس شده می گه بعدازدوسال می توادجدابشه بااون اقا ازدواج کنه شوهرش هم نمی دونه توهمه تاپیکاهم هست 😂😂می گه بچم ده سالش بشه جدابشه چون ازدواجش اجباری بوده داره خیانت می کنه 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
اون کاربره هست عشق اتشین متاهله رفته بایه مردمجرددوس شده می گه بعدازدوسال می توادجدابشه بااون اقا از ...

وااا

ابروی پروانه های پاک و بیچاره رو برد کهه

خود پروانه هام اینو گردن نمیگیرن

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...

وااا ابروی پروانه های پاک و بیچاره رو برد کهه خود پروانه هام اینو گردن نمیگیرن

😂😂😂تازه به خودشم افتخارم می کنه

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
😂😂😂تازه به خودشم افتخارم می کنه

تاپیک داره یا تعلیق شده😂