2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست همه آرزوهام خراب شد

96 بازدید | 6 پست

من از بچگی هر کی از میپرسید میخوای چیکاره شی میگفتم دکتر اطفال دختر.درس خونی بودم توی سه سال راهنمای معدلم 20 بود دبیرستان. بعد کرونا افت تحصیل بدی پیدا کردم طوری که به 18 رسیدم سال آخرم که نهایی تاثیر قطعی شد همه چی بد تر شد رسیدم به 13 از کنکور نا امید شدم نهاییام همه رو خراب کردم گند زدم به دوازدهمم ، امسالم که پشت موندم خیلی گیج بودم پایم به خاطر مجازیا خیلی ضعیف بود هیچ امیدی نداشتم تا اینکه از توی دی سفت سخت نشستم بخوندن ولی نه به نهاییم رسیدم نه به کنکور همش خراب کردم سال بعد هم نمیتونم بمونم دارم دیونه میشم حس میکنم هیچی نیستم به پوچی رسیدم حتی یه رشته معمولی هم توی پیرا پزشکی نمیتونم بیارم همه ازم توقع دارن و منتظرن ببین چیکار میکنم ولی من خیلی خراب کردم حالم خوب نیست جون ادامه دادن ندارم ☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه سریال معرفی کنم ببینم کره ای دکتر اسلامپ .....درضمن به خاطر حرف دیگران اصلا زندگی نکن هدف مااز زندگی اینه که شاد باشیم همین ...ببین گلم یه دوست داشتم دوران دانشگاه اصلا تو دانشگاه درس نمیخونه ولی یهوووو دیدیم آزمون وکالت رتبه ۱۰ شده همگی خیلی تعجب کردیم ازش پرسیدم گفتم یکسال تمام نشستم خوندم و واقعا هم نتیجه گرقت عزیزم ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست هیچی مثل ناامیدی برای آدم بد نیست بخواه مطمئن باش میشه 

عزیزم یه سریال معرفی کنم ببینم کره ای دکتر اسلامپ .....درضمن به خاطر حرف دیگران اصلا زندگی نکن هدف م ...

من خیلی میترسم نمی دونم چی میخواد بشه واقعا امسال اشتباه زیاد کردم که تز درسم منو انداخت

میترسم سال دیگه بمونم چون هم یازدهم نهاییش اضافه میشه همم میترسم کم بیارم یا خانوادم حمایتم نکنن از اونورم خیلی خستم و گیج شدم و فشار امتحانا هم عصبیم کرده نمیتونم درست فکر کنم

من خیلی میترسم نمی دونم چی میخواد بشه واقعا امسال اشتباه زیاد کردم که تز درسم منو انداخت  میتر ...

این فیلمی که معرفی کردم ببین خیلی تاثیر گذاره روت ...ببین من همسرم خیلی روم حساب باز کرده که وکیل میشم حتی دوستاش به حالش غبطه میخورن که خوش به حالت زنت میخواد وکیل بشه و پول پارو کنی منم الان باردار شدم مجدد و خیلی میترسم که نتونم به آرزوش برسونم اخه خیلی سخته با وجود دوتا بچه مخصوصا نوزاد ولی خب انشالله میخوام تمام تلاشم رو بکنم از سرماه شروع کنم ...تو هم از بهانه هات قوی تر باش و بدون بد تر از تو هم هستن و کم نیوردن ...اگه دوست داشتی بیا از سرماه باهم شروع کنیم و بهم دیگ انگیزه بدیم