2777
2789
عنوان

حس خوبِ بعد از نماز خوندن 🌿😊🦋🌈

234 بازدید | 13 پست

بعد از مدت‌ها دوری و دلتنگی ، امشب تصمیم گرفتم دوباره نماز بخونم...

درسته این روزا زندگیم بهم ریخته و هیچی سر جا‌ی خودش نیست ، درسته یه چشمم اشکِ و یه چشمم خون ؛ اما ...

اما نمیدونین الان چقدر حالم خوبه و سبک شدم!!🥹 حس میکنم دوباره برگشتم به آغوشِ پر مهرش🩷

آدم مذهبی‌ای نیستم ولی رفاقتم با خدا بحث‌ش جداست!

خواستم فقط حال خوبم رو اینجا ثبت کنم که بتونم همیشه ادامه‌ش بدم...

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشد که این که یکی بگه مذهبی ام واقعا افت شد براش.. 

قبول باشه🤍

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چیشد که این که یکی بگه مذهبی ام واقعا افت شد براش..  قبول باشه🤍

نه جانم بد برداشت شد از حرفم ، خواستم فقط موضوع تاپیک به بیراهه کشیده نشه

هدفم فقط اشتراک گذاری حال خوبم بود

قبول حق عزیزکم ممنونم 💜💫

الان حالت چطوره عزیزم ؟ 

گلم کلا ک زندگیم اونی نیست ک میخوام 

ولی وقتی نگاه میکنم با نیم ساعت در روز و نماز خوندن ، حال روحیمم بهتره 

و راضی ام به رضای خدا به انچه ک داد و انچه نداد 

در کل تبریک میگم ، همیشه سعی کن خدا رو توی زندگیت داشته باشی و حذف نکنی حتی اگر خدای نکرده هرچی خواستی بهت نداد ولی خدا رو هیچ وقت ترک نکن و در حین اینکه تلاش میکنی  راضی باش به رضاش و ارادش 🌹

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
نه جانم بد برداشت شد از حرفم ، خواستم فقط موضوع تاپیک به بیراهه کشیده نشه هدفم فقط اشتراک گذاری حال ...

قربونت میفهمم🩷 

ولی حس میکنم تازگیا کلا مردم یکم میارسن از ارتباطشون با خدا یا اماما اینا بگن که مورد تمسخر قرار بگیرن به خاطر همین ته حرفشون اضافه میکنن مذهبی نیستم ولی فلان مثلا‌‌..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
گلم کلا ک زندگیم اونی نیست ک میخوام  ولی وقتی نگاه میکنم با نیم ساعت در روز و نماز خوندن ، حال ...

برات حال خوب و آرامش آرزو دارم مهربونم💜

چشم، سعی‌م در همینه...💫🥰