2777
2789
عنوان

مستاجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 88 پست
آخه وقتی خونه مال خودت باشه هرچقدر کوچیک لااقل میدونی منت صاحب خونه بالا سرت نیست

ما هم تقریبا ۱۵سال مستاجر بودیم و واقعا متنفرم

چه قدر تحقیر می‌شدیم

هر بار وسیله هامون می‌شکست

سال بعد اجاره ها گرونتر میشد 

کلی عذاب می‌کشیدیم 

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

عزیزم ان شاءالله  درست میشه..بخدا همه مستاجرا چه اونیکه رهن داره چه اونیکه نداره درگیر یکسری نا ...

منم همینطورم خدا بهمون رحم کنه تو این آشوب بازار ایران نمیدونم چی قراره سرمون بیاد

شما خودت شاغل نیبتی؟

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینطورم خدا بهمون رحم کنه تو این آشوب بازار ایران نمیدونم چی قراره سرمون بیاد شما خودت شاغل نی ...

آره بخدا بعضی وقتا ته دلم خالی میشه‌‌..نه عزیزم ..خیلی دنبال کار گشتم ولی جور نشد برام چون بچه کوچیک هم دارم نمیشه

ما هم تقریبا ۱۵سال مستاجر بودیم و واقعا متنفرم چه قدر تحقیر می‌شدیم هر بار وسیله هامون می‌شکست سا ...

بلاخره صاحب خونه شدی؟آره بخدا شاید یه عده بیان بگن مستاجر ما بد بود ولی ما مستاجرا هم چیزای خوبی رو تجربه نکردیم 

آره بخدا بعضی وقتا ته دلم خالی میشه‌‌..نه عزیزم ..خیلی دنبال کار گشتم ولی جور نشد برام چون بچه کوچیک ...

منم دخترم ۵سالشه به من وابسته است دلم نمیاد بزارمش مهد کودک

یعنی بردمش ولی نموند 

وگرنه اگه خودمونم با شوهرامون کار کنیم شاید بتونیم یذره پیشرفت کنیم

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
منم دخترم ۵سالشه به من وابسته است دلم نمیاد بزارمش مهد کودک یعنی بردمش ولی نموند  وگرنه اگه خ ...

عزیزم منم پسرم همسن دختر شماست تقریبا..آره میدونی دیگ واقعا با کار کردن یه نفر نمی‌چرخه زندگی.ان شاءالله موفق باشی.

عزیزم منم پسرم همسن دختر شماست تقریبا..آره میدونی دیگ واقعا با کار کردن یه نفر نمی‌چرخه زندگی.ان شاء ...

خدا پسر گلتو حفظ کنه 

اره بخدا زندگیا سخت شده همه ی اعضای یه خونه باید کار کنن تا چرخ زندگیشون بچرخه

خدا پسر گلتو حفظ کنه  اره بخدا زندگیا سخت شده همه ی اعضای یه خونه باید کار کنن تا چرخ زندگیشون ...

فدات خدا عزیزانتو حفظ کنه.خیلی بخصوص هزینه ها و کرایه ها کمر شکنن

فدات خدا عزیزانتو حفظ کنه.خیلی بخصوص هزینه ها و کرایه ها کمر شکنن

قربونت گلم همچنین❤️🫂

اره واقعا زندگیا افتضاح شدن همش تلاش برای هیچ

🥰🥰🥰عزیزی.بخصوص برای قشر ضعیف جامعه.خدا برای هممون بسازه

الهی آمین🤲❤️

عزیزم من ادم بیسوادی نیستم از سر جهل حرف بزنم ولی بخدا بچه با خودش برکت میاره به یمن قدم پسرم ما خون ...

منم باهات موافقم،نه بیسوادم نه دور از اجتماع نه معتقد و مذهبی دوآتیشه.وقتی بهم میگفتن باور نمیکردم تا خودم بچه دار شدم و به حرفشون ایمان آوردم.تو بارداری ماشینمون رو ارتقا دادیم(مجبور شده بودیم و سختمون بود ولی کمتر از یکماه همه چیز دوبرابر شدو ما از خریدمون سود کردیم)وقتیم ۱۳ماهه بود خونه خریدیم.البته که با کمک و حمایت پدرشوهرم.ولی قطعا قدم خیر پسرم بود و مهری که پدرشوهرم بهش داشت و میخواست فکرمون گیر نباشه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

بلاخره صاحب خونه شدی؟آره بخدا شاید یه عده بیان بگن مستاجر ما بد بود ولی ما مستاجرا هم چیزای خوبی رو ...

بله

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.